P
paola121214
Gość
Beta dopiero we wtorek bo u nas niema czynne w sobotę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde, szokDziewczyny, a czy to możliwe żeby Pregna + Prenatal DHA podniosły mi TSH? Wcześniej tsh wzorowe do ciąży, zaczęłam suplementować to co powyżej i z 1.2 urosło w miesiąc do 3. Szukam przyczyny bo trochę mnie to zdołowało.
Jeśli ktoś ma zdrowa tarczycę i żelazo w normie to też bym unikała jodu i żelaza w suplementacji. Ale myślę, że tak jak ja, mam niedoczynność tarczycy i biorę codziennie letrox 50 to akurat jod chyba tutaj jest raczej na plus.W Pregnie jest jod. Jest szkoła, która mówi, że jeśli nie ma wyraźnych wskazań do suplementacji jodu, to nie powinno się go brać. Ja się z tym zgadzam, dlatego z tych wszystkich przedciążowych mixów unikam tych, w których jest jod. Parę razy już o tym pisałam tutaj. Podobnie jest z żelazem.
Edit: Plus to, co pisze MyszkaMiki - to też może mieć znaczenie.
Czyli nasza święta czwórca ( ja, Ty, @Żołna i @niezapominajka876 ) z listopada, poprzez grudzień i styczeń będziemy testować znów razem w lutym i się wspieraćSą moje wyniki. Progesteron od czwartku urósł z 8 do 11.5 więc owu musiała być później. Beta <2.3Raczej już ciąży z tego nie będzie bo ostatnie sexy były 23.12. No nic , w następnym cyklu zadbam o częstsze sexy.
A leczysz się na tarczycę ? Masz niedoczynność kuc nadczynność ?Badałam w warunkach idealnychwcześniej bez względu na warunki było max 1,5. Teraz ewidentnie coś sprawiło że urosło. Hmmm może ten jod faktycznie.
Święta czwórcaCzyli nasza święta czwórca ( ja, Ty, @Żołna i @niezapominajka876 ) z listopada, poprzez grudzień i styczeń będziemy testować znów razem w lutym i się wspierać![]()
@niezapominajka876 Ty też dopiero drugi cykl ?Też drugi. Dopiero dostaliśmy zielone światło po poronieniu.
Hahahaha, uśmiałam sięKupiłam sobie dwa testy czułości 10ml na poniedziałek i wtorekPóki nie ma okresu jest nadzieja
Czat gpt mówi że jeszcze jest szansa
![]()
A z cocker spaniela ileJa miałam ( zmarł w 21 roku w święta BN ) przez ponad 12 lat Goldena Retrievera, więc wyobraź sobie ile z takiego psa jest dopiero sierści wszędzie![]()