niezapominajka876
Fanka BB :)
Ehhh niech to okres dziś przyjdzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale fajna! Tylko nie mogę ustawić długości miesiączki ale to chyba na nic nie wpływa?Raczej okres ale wiesz póki go nie ma to jest nadzieja
Przypomniało mi się że jest fajna strona co pokazuje kiedy można się spodziewać pozytywnego testu i mi pisze że jutro dopiero we krwi by mogło coś wyjść.
Długość cyklu musisz ustawić , długość miesiączki nie jest istotna.Ale fajna! Tylko nie mogę ustawić długości miesiączki ale to chyba na nic nie wpływa?
Czekamy na betę!Melduję że kreska nie zniknęła.
Chyba za dużo piłam.
Miałam taki stres z rana nie wychodzi aż tsk .bardziej po południu.
We wtorek zrobię betę
Tez jestem ciekawa co z tego wyjdzie.Czekamy na betę!
Kciuki mocno zaciśnięteTez jestem ciekawa co z tego wyjdzie.
Wolę się nie nastawiać pozytywnie .
Będzie co będzie
Fajna ta stronaRaczej okres ale wiesz póki go nie ma to jest nadzieja
Przypomniało mi się że jest fajna strona co pokazuje kiedy można się spodziewać pozytywnego testu i mi pisze że jutro dopiero we krwi by mogło coś wyjść.
Kiedyś na jakimś forum czytałam "przepis na bliźnięta". To było jakieś 10 lat temu, może więcej. Jakaś laska pisała że łącząc dwa preparaty - jeden z jodem a drugi nie pamiętam z czym jej 3 koleżanki i ona sama zaszła w bliźniaczą ciążę. Totalna bujda na resorachszukałam tego rok temu ale albo administrator usunął tą bzdurę albo to forum już nie istnieje.
Do dziewczyn, ktore maja juz dzieci . Jaka u was bedzie roznica wiekowa z najstarszym , a tym jeżeli sie uda ?
Dla mnie to jest najwiekszą obawą. Założyliśmy że jak do kwietnia sie nie uda to juz zamykamy fabryke na patyk totalnie..bo jednak ta roznica juz bedzie bardzo duza