niezapominajka876
Fanka BB :)
U mnie okres się rozkręca, zaraz musi wjechać Nimesil
ale dobrze, niech będzie, chyba najbardziej wyczekana
w życiu 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A bo wydaje mi sie że to juz poprostu bardzo dużo czasuA czemu tym sie martwisz? Ja mam taka różnicę z jednym z rodzeństwa że mogłabym być matką i to nie z nastoletniej wpadkidogadujemy się super
Ja szczęśliwie najbliższe 4 dni mam urlop, bo nie udało mi się wziąć na Wigilię i między Świętami, więc dopiero teraz mogę trochę odpocząć. Ale nastrój mi trochę siadłMi już pms wjechało na pełnej parze. Kłótliwa jestem i wszystko mnie drażni. Jutro do pracy. Koniec laby![]()
Ja szczęśliwie najbliższe 4 dni mam urlop, bo nie udało mi się wziąć na Wigilię i między Świętami, więc dopiero teraz mogę trochę odpocząć. Ale nastrój mi trochę siadłI taki urlop, że między 7 a 9.01 będę latać od lekarza do lekarza, od przychodni do kliniki
![]()
PewnieAhh ile bym dala za te 4 dni wolnego :-)
Daj znać jak po wizycie w klinice
Ja mam dokładnie za tydzień.
Nie przekładaj , a nie możesz się nie zgodzić na inseminację ?PewnieChociaż zaczęły mnie nachodzić jakieś wątpliwości i obawy, że nas zdyskwalifikują albo odeślą najpierw na kilka prób IUI
I już zaczynam kombinować czy nie przekładać…