penguinlicious
Moderator
ByłaDziewczyny piszę do was z takim zapytaniem czy, któraś była u lekarza: dr Marcin Wrona ( Warszawa) ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ByłaDziewczyny piszę do was z takim zapytaniem czy, któraś była u lekarza: dr Marcin Wrona ( Warszawa) ?
Witaj w gronieHej, w listopadzie 2024 otrzymaliśmy z mężem kwalifikację do in vitro - z mojej strony endometrioza i adenomioza, ze strony męża słaba morfologia plemników. Aktualnie jesteśmy po stymulacji i punkcji i jest pierwsza załamka - stymulacja wyglądała świetnie, ponad 20 pęcherzyków pobranych, po czym okazało się, że większość jest pusta i zostaliśmy z 4 komórkami, z których 2 się zapłodniły i zostały zamrożone. Czekam teraz na okres i w 12/13 dniu cyklu USG, później transfer.
Przyznam, że trochę się załamałam wynikiem po punkcji i zaczęłam się bardzo denerwować... Mąż mnie bardzo pociesza, że przecież mamy dwa zarodki, jeden najwyższej klasy, drugi też okej, tylko o połowę mniejszy i że coś z tego na pewno będzie, a ja mam tylko czarne myśli ....
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za każdą z Was!
Ja widzę na tych dwóch zdjęciach duszkaProszę bardzomoże wy tam coś zobaczycie, nie obrażę sie
![]()
T-time.plJak nazywa się ta strona?![]()
Ja widzę zwłaszcza na drugim zdjęciuProszę bardzomoże wy tam coś zobaczycie, nie obrażę sie
![]()
Ja też widzęProszę bardzomoże wy tam coś zobaczycie, nie obrażę sie
![]()
ByłaA co tam?
Zastanawiam się czy warto do niego pójść czy lepiej nie tracic czasu i dać sobie spokój. Opnie widzę, że są pozytywne. Twoim zdaniem jak?ByłaA co tam?
Teraz wyjdę na jakąś nawiedzoną, ale tak owszem, widzę cień na tych zdjęciachProszę bardzomoże wy tam coś zobaczycie, nie obrażę sie
![]()