Roksiemi
Fanka BB :)
Tego Ci życzę] dziękuję kochana , we wrześniu nam się nie udało razem przez mój biochem , ale mam nadzieję że teraz będzie wszystko pięknie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego Ci życzę] dziękuję kochana , we wrześniu nam się nie udało razem przez mój biochem , ale mam nadzieję że teraz będzie wszystko pięknie![]()
Ja po wizycie. Wszystko się oczyściło więc super. Akurat jestem przed owu, pęcherzyk 23 mm. Mówił że jak psychicznie jestem w stanie to możemy próbować ale on by się wstrzymał do maja. Mówi że ta panujaca grypa wpływa na poronienia i obstawia że u mnie to może być problem bo po owu w grudniu byłam mega chora. Doradza nam obojgu soe po szczepić na grypę i covida. Przeczekać okres chorobowy i próbować. A mi po trzech poronieniach przyda soe przerwa żeby ciało soe zregenerowało i nabrało siły. Eh...
No wyszłam i w aucie sobie popłakałam. Ten widok tych kobiet z brzuchami mnie dobił. Dziś zamiast sprawdzać czy wszystko się oczyściło oglądała y jak bije serduszko.![]()
no tragedia , olać zapłacę za tą betę . Myślicie żeby zadzwonić już do przychodni na NFZ i się umówić na wizytę ,czy lepiej po wizycie prywatnej ?
okej , to zadzownie tamJa bym już próbowała się zapisać na NFZ
Zadzwoń, ja u siebie na początku ostatniej straconej ciąży na nfz mialam czekac miesiącokej , to zadzownie tam![]()
ale to musi mnie mój lekarz skierować? Czy jak to dziala?Pamiętaj, że po 3 poronieniach przysługuje Ci diagnostyka poronien na NFZ
Ja też dojść do siebie nie mogłam po kontroli po cp... Jedna Pani przede mną była chyba potwierdzić ciążę bo słyszałam serduszko jej dziecka ehh...Ja po wizycie. Wszystko się oczyściło więc super. Akurat jestem przed owu, pęcherzyk 23 mm. Mówił że jak psychicznie jestem w stanie to możemy próbować ale on by się wstrzymał do maja. Mówi że ta panujaca grypa wpływa na poronienia i obstawia że u mnie to może być problem bo po owu w grudniu byłam mega chora. Doradza nam obojgu soe po szczepić na grypę i covida. Przeczekać okres chorobowy i próbować. A mi po trzech poronieniach przyda soe przerwa żeby ciało soe zregenerowało i nabrało siły. Eh...
No wyszłam i w aucie sobie popłakałam. Ten widok tych kobiet z brzuchami mnie dobił. Dziś zamiast sprawdzać czy wszystko się oczyściło oglądała y jak bije serduszko.![]()
Ja 9 dni po miałam mega mocną kreskę, więc na pewno beta była wysoka. Nie wiemy jak u niej się długo utrzymuje, może jak u mnie, więc tak jest możliwe, że to zastrzyk.Zastrzyk nie daje takich dużych wartości 7-8 dni beta max 20 nie 100 . A ona nie brała połowę zastrzyku?