• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Nie przemęczaj się chociaż :) u mnie dziś szwagierka była 3 razy podłogi mylysmy i meble i okna juz ona ściany gotowe jeszcze tylko w pon zamontować drzwi z ościeżnicami zqimpregnowac kamień w salonie kupić umywalkę i kibelek i można iść mieszkać !! 13tego minęło 2 miesiące remontu :/

Ewa nie nie dostałam żadnego nagrania ani nic takiego tylko kilka zdjęć. Była ze mną Anitka i dr Zdrodowska włączyła jej na chwilke 4d to sobie popatrzyła jak braciszek trzyma rękę na głowie, ale na sekundę dosłownie a poza nic.

Ja wczoraj miałam taki beznadziejny nastrój bo mieliśmy się z gościem od nowego mieszkania spotkać i się w końcu nie spotkaliśmy a ja bym chciała bo chce od września się przeprowadzić no i wczoraj ciągle płakać mi się chciało i byłam zła aż na moim m się wyzywalam to na poprawę nastroju mnie na zakupy zabrał, nienawidzę hormonów Ale już ok Ej dziewczyny a wy macie jeszcze mdłości? Bo ja się naczytalam że w drugim trymestrze już spokój i super powinnam się czuć a mi mdłości wróciły i teraz codziennie się źle czuje i nie wiem czemu i do tego strasznie mnie wypryszczylo , to normalne ?

reklama
Hej,
ja mam hemoglobinę 11.0 i gin powiedział, że jestem na granicy.
My dzisiaj mielismy mieć rodzinny dzień i jechać nad jezioro i na pierogi na Kaszuby. Niestety wczoraj byliśmy na urodzinach na plaży i mężuś tak się spił, że dopiero wstał i umiera. Ale tyle razy wczoraj wyznawał mi miłość i kazał się nagrać jak deklaruje, że nie mam już w życiu pracować, że nie mam siły być na niego zła:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry