• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, nosicie rajstopy w ciąży? Tzn takie normalne? Bo już przeczytałam ze niby szkodliwe są, No ale jeżeli mnie nie uciekają to jak niby szkodzą ?

Jak mialabym nosic to tylko ciazowe :) ale to tylko ze wzgledu na brzuch, a raczej brzuchol :D

Dziewczyny jadę do szpitala, strasznie mnie brzuch boli :(

Martusia, trzymaj sie mam nadzieje ze to nic powaznego i daj znac

reklama
:-) Witajcie wczoraj byliśmy na wizycie kontrolnej u diabetologa i moje obawy się potwierdziły dostałam insulinę na noc :( wczoraj wieczorem wzięłam pierwszy zastrzyk i rano na czczo glukoza mi spadła na 87 czyli prawidłowo ale po śniadaniu wzrosła na 167 :( jestem załamana bo powiedziała , że może się okazać iż dostanę jeszcze insulinę na dzień. Jestem przerażona wiem ,że chodzi o dobro dziecka. W nocy prawie nie spałam bo spałam czujnie gdyż pani doktor powiedziała , że insulina może mi spaść w nocy i będę musiała wypić wodę z cukrem i zjeść pół kromki chleba żeby podnieść. A moje Maleństwo rusza się i jak usiądę nie tak to daje mi popalić aż zmienię pozycję. Cieszę się ,że się odzywa ale mam doła z powodu tej cukrzycy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry