• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja nosze wszystkie dolu ciazowe od trzeciego miesiaca. Mam trzy pary spodni i getry na silownie i wszystkie majtki kupiłam ciazowe takie z serii bielizny bezszwowej pod brzuch bardzo niskie za 20 zeta para w Rossmanie sa .

Mnie uwierały spodnie i denerwowały w kieckach nie chadzam a w pracy siedze musze miec wygodnie

Te majty z Rossnanna muszę obczaić bo niby mnie moje nie uciskają ale szwy mam poodbijane ns ciele i wyglądają jak sznyty!

Ja też ciągle czuję bardzo delikatne ruchy. Nie ma szans żeby je policzyć i jakoś usystematyzować.
Paulettah a który to tydzień u Ciebie? Na apce w telefonie nie ma suwaczków. Ja mam 19t 1d.

I tak wyraźnie już czujesz??? Ale ekstra! Ciekawe czy dlatego że u Ciebie dwóch budrysów walczy a u mnie jeden czy ja jakaś inna jestem... ;-)
A łożysko masz na przedniej czy tylnej ścianie? Bo ja na przedniej.

Joa ja mam takie nagranie jal sir nawalilam w Hiszpanii i w łazience sie szykowałam bo szliśmy zjesc - maz nagrał, do dzis jak ma zły humor to se puszcza - masakra jakas to nagranie, taki burak "a teraz ide se zjesc a wiesz czemu? Bo mnie na to stac. I co tak chichrasz? I tak tego nikomu nie pokazesz bo bedzie ci wstyd ze taka żone masz"
Wycięłam Oczywoscie przekleństwa z cytatu... Maskara ;p

Bubcia ja mam jedna pare ciazowych jesCze nie nosilam bo nie mam do czego poki co :)
:))))) zobaczysz, poogladacie sobie takie filmiki za 20-30 lat i okaze sie, ze to jedna z najfajniejszych pamiatek;)

reklama
Dziewczyny, co do ciazowych ciuchow to mozna super rzeczy na allegro upolowac, ja kupilam u jednej laski ( aneta7329) trzy pary nowych spodni ( dzinsy i 2 paty chinosow) lacznie za 130 pln. Teraz jej zostaly wieksze rozmiary ok 40 i w gore ale caly czas wystawia cos nowego. Ewidentnie gdzis bokiem ma te rzeczy i ceny sa super. Ja podeszlam sobie do h&m sprawdzilam rozmiarowke i wiem ze 36-38 jest ok i faktycznie wszystkie 3 pary pasuja;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry