• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
To ja jak mala miala ok 2 mies pierwszy raz cala noc przespala ale.... pozniej znow bylo wstawanie na jedzonko. Ale spalam dobrze nieplakala ani nic. Czasem kazdemu sie zdazy ale jie noc w noc :-) tetaz dalej karmie raz mala w nocy :-/ tzn raz placze onnym razem nie :-P

ja tez na różnych bokach śpię ;) nie idzie całą noc na jednym :) w poprzedniej ciąży tez tak spałam i było ok :)
a wyspałam się pierwszy raz jak Anitka 2 miesiące miała , wcześniej byliśmy z nią u mojej siostry zapraszać na chrzciny i tak się bidulka wymeczyla ze jak się obudziłam o 8 to pierwsze co to przerażona co się dzieje czemu tak długo spałam :)

Czy ktorejs tez sie zdarza zanik apetytu na dzien dwa? Ja dzis drugi dzien nie chce jesc a nie mam mdlosci i wymiotow.. poprostu nic mi nie smakuje.
Moj synek juz przesadza z ruchliwoscia dzis chyba.. kreci sie i kreci..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry