reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja dzisiaj w domu :) maz tez został dla szwagra pomagac :) Moze dzisiaj juz takie grubsze rzeczy skończą i na prawde szczegóły zostaną :D jak pucowanie na błysk :) Bo szwagierka wczoraj była i jest wzglednie czystko, okna mam pomyte :D tylko troche dymu chłopaki robią, ale to się na bieżąco ogarnia :) Kibel juz nowy działa, mozna mieszkac :D:D
ja niby udaje ze pracuje, ale tez cos pecha mam :( .. mogłoby mi sie w godzine udac, bo własnie skońćzyłam sniadanie to za godzine musze isc do mamy, tam zmierze cukier i potem may jechac na miasto - dobrze by było do tego czasu coś zdziałać :)

xkarola - oby wyniki były dobre :)
emenems - mi tez sie głupoty czasem spia w ciazy - pewnie za duzo jem haha kiedys mi dzieci przez pępek wychodziły, innym razem tylko sobie polezałam w szpitalu a siostra za mnie urodziła i tylko mi dzieciatko przynieśli :D ehh strach chodzic spać :)

reklama
Ja dzisiaj w domu :) maz tez został dla szwagra pomagac :) Moze dzisiaj juz takie grubsze rzeczy skończą i na prawde szczegóły zostaną :D jak pucowanie na błysk :) Bo szwagierka wczoraj była i jest wzglednie czystko, okna mam pomyte :D tylko troche dymu chłopaki robią, ale to się na bieżąco ogarnia :) Kibel juz nowy działa, mozna mieszkac :D:D
ja niby udaje ze pracuje, ale tez cos pecha mam :( .. mogłoby mi sie w godzine udac, bo własnie skońćzyłam sniadanie to za godzine musze isc do mamy, tam zmierze cukier i potem may jechac na miasto - dobrze by było do tego czasu coś zdziałać :)

xkarola - oby wyniki były dobre :)
emenems - mi tez sie głupoty czasem spia w ciazy - pewnie za duzo jem haha kiedys mi dzieci przez pępek wychodziły, innym razem tylko sobie polezałam w szpitalu a siostra za mnie urodziła i tylko mi dzieciatko przynieśli :D ehh strach chodzic spać :)

Ahahaahahahah o matko !! To moj sen był widze z tych normalnych hahaahha przez pępek ahahah padlam :D

Emenems- ojoj kisiel ciążowy zamiast mózgu. Spoko, mi też się zdarza :P

Vivienne- moja Polka ostatnio ma nocne akcje ryku. Budzi się i wyje, aż mi głupio, bo słychac strasznie, mama obok słyszy, to sąsiedzi też. W górach, przez dwie noce był spokój, wróciliśmy do domu i na nowo. Kurczę, nie wiem, może sie czegoś boi, ale nie chce powiedzieć czego.

green- no super prezent

Dziś już mi lepiej, po bruchu nie jeździ i się nie napina, ból pleców został, ale już nie taki hardcorowy jak wczoraj

Dziewczyny, a jaki rozmiar kupujecie takiego kombinezoniku na wyjście ze szpitala- bo ja juz przyglupialam;))

Ci do snów, mam to samo, masakra jakie bzdury mi sie śnią....inna sprawa jest taka, ze od paru dni budzę sie ok 2-3 w nocy, nie moge spać wiec włączam serial i co? Oczywiscie do lodowy! Najgorszy grzech kurde, ale jak sie obudzę to umieram z głodu;)

reklama
A to przez moja matkę te sny bo wczoraj dostslam znowu wykład ze za chuda jestem i za mało jem, a ja tyje książkowo ale to nie wazne - poki nie zre tortów po nocach to cos ze mna nie tak.
No i przez to znowu mi sie śniło o zrzucaniu kg po ciazy .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry