reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja tam żadnych snów nie mam. Albo nie pamiętam. Na początku jakieś się zdarzały. Ja generalnie słabo śpię, b przy każdym obrocie na drugi bok się przebudzam i przekładam poduchę pod brzuch. Siku też ze 2-3 razy minimum... :-(

A dziś mój młody mi przywalił, jak się na plecy przewróciłam i byłam w takim półśnie ze świadomością "tylko na momencik, żeby boki odpoczęły", a tu nagle ze środka - bach, bach! :-)
Ale po wczorajszej ciszy to mnie mega ucieszyło!!! Dziś już generalnie jest aktywniejszy trochę. :-)

Ja na razie ubranek żadnych nie kupuję. W chyba 33 tygodniu będziemy mieć badanie, po którym będzie w miarę łatwo wyliczyć wzrost i wagę dzieci w momencie urodzenia (tak mi mówiła kuzynka - matka 2 bobasów). Że potem co tydzień o 250 g przybierają. I wtedy będzie można ustalić jaki rozmiar będzie najlepszy.

A ja przeważnie chodzę tylko raz i to nad ranem, hmm dziwne Ale jak się budzę na siku to już mnie brzuch boli, a co do ciuchów to ja narazie kupuje ubranka tak na 62 rozmiar, mniejsze pewnie pod koniec kupię bo znając życie to moje dziecko i tak ogromne będzie :)) a kombinezon ja bym chciała od razu w rozmiarze też ok 62, na 56 nie będę kupowala

Ja przed ciaza to 3 razy tyko jsk sie mega upiłam to spalam do rana bez haahah

Ja jak mam cokolwiek w pęcherzu sie budze i nie moge dpac wiec juz pol przytomna chodze i od razu usypiam - moge kreski dzis stawiać :D sle co godizne to na prwno albo cześciej

Nie to ja przed ciążą kamienny sen. Nie wiem czy wybuchy bomb by mnie obudziły! ;-) A co dopiero takie błahostki jak pełny pęcherz.
Kiedyś na drzwiach pokoju miałam taką tabliczkę: " W godz.0.00 - 11.00 w razie pożaru wynosić razem z łóżkiem!" ;-)

A mnie ostatnio budzą komary w nocy, jak mi brzęczą nad uchem! Śpię cała nakryta kołdrą aż pod szyję i dlatego je zawsze słyszę, bo głowa odkryta i latają blisko uszu. Nie cierpię tego! Dzisiaj to chyba kilkanaście razy mnie obudziły. Zapalam wtedy światło i poluję i je szukam, żeby zabić. Ale dzisiaj tylko jednego zabiłam, a drugi mi bzyczał dalej :/ Ale przeprowadzam się i może będzie lepiej w mieszkaniu na 3 piętrze, bo tu jest parter i ogród

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry