Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Paulina tym bardziej przy maluchach ;-) u nas w oknie jest siatka, nie zakladalismy jej sami sa od tego jakies firmy, koszt nie wielki a jest na kilka lat, praktycznie nie widoczna, a sprawdza sie MEGA! ;-)
Ej no dzis to juz przesada s pracy - mamy jednego ucznia i on ma egzamin za tydzien i cały dzien " cwiczy " wiecie co to znaczy w piekarni ??
Co godizne wyciaga kilka blach ze świeżutkimi ciastami ciasteczkami i drożdżówkami zwykłymi z ciasta dransukiego itp .... I to jest na starty czyli kto chce je reszta do kosza ... Ehhhh
Mam jeszcze taka farbę z łazienki mi została i tak myślałam żeby ta ścianę gdzie jest okno zrobić w tym ciemniejszym turkusie - na ścianach bedą obrazki ale w bieli i całe meble białe łącznie z łozeczkami
Faaaaaajnie, uwielbiam biale meble ;-) niestety u mnie nie koniecznie pasuja, a narazie mamy tylko jeden pokoj ;-) baaaardzo mi sie podoba Twoj pomysl, w ogole lubie kolor niebieski