Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie nie - bo nie mieli w Mama i Ja niestety ... Ale powiem ci tsk, co obsługa wytłumaczy to wytłumaczy, moje pierwsze dziecko jak twoje i jest masa rzeczy na ktora bym uwagi w zyciu nie zwróciła - warto z kims jednak pogadac przed wyborem
Oj, wiem, wiem. Ja gadałam i z facetem ze sklepu w Warszawie, gdzie widzieliśmy bliźniaczą wersję tego naszego i w innym sklepie, gdzie też oglądaliśmy inne modele wózków. A ponadto ze znajomymi, którzy już maja dzieci i mogli coś z doświadczenia powiedzieć. W tym z ojcem 3 dzieci, który jest mężem blogerki testującej m. in. wózki, więc mający mega porównanie i tańszych i droższych modeli. :-)
Haha to dobry powod, nie wpadlabym na to ;D ja ciagle sie zastanawiam co bedzie jak lekarz mi powie, ze to dziewczynka, jest mi to zupelnie bez roznicy, ale jak pomysle o tych rozowych blyszczacych rzeczach, ktore bedzie dostawala to mnie to przerazaja jestem taka anty dzoewczeca, cale zycie wszyscy mowia, ze mialam byc chlopakiem
![]()
600 g szczescia, czy cos takiego. O wcześniakach.Joa co za program TVP ???
No wlasnie to wazne jest zeby wiedziec co i jak i wiesz- kazdy ma inne potrzeby, i to tez sie wózek pod to dobiera, ty miastowa a ja wiejska ty po płaskim a ja w górach mieszkam - maz dyskutował długo z panem ja sobie łaziłam po sklepie hahah![]()