Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć. Ja Te wczoraj po wizycie.Moja córa waży już 465gram i długa jest ok 20 cm od czubka główki do pupy, całe usg jedna ręką zasłaniała buźkę a druga ciągnęła się za ucho.Na szczęście plamka na serduszko okazała się nie groźna,normalnie kamień z serca spadł.A co do tarczycy to okazało się że mam niedoczynność i muszę tabletki brać. Wy kompletujecie wyprawki dla dzieci a ja zaczynam od siebie, wczoraj kupiłam sobie pierwsza koszule do szpitala bo tak pomyślałam że w razie jakiegoś wcześniejszego pobytu trzeba porządnie wyglądać. Tak sobie też myślałam że muszę zaopatrzyć się w majtki z siateczki i zakupić tamtum rose, kalium i jakieś inne preparaty poporodowe. A Wy już ogarnelyscie te tematy? Nawet nie zorientowałem się jeszcze co będzie potrzebne w szpitalu, w Świętej Rodzinie wszystkie podkłady oni dają, dla dziecka tylko ubranka na wyjście a tutaj nic nie wiem. Pisalyscie ostatnio o otulaczku, dla Marysi miałam tylko rożek a teraz tak się dzięki Wam nakręciłam, że już wybrałam i chyba jutro zamówięa i co jeszcze z wizyty przytyłam 2kg w 2 tygodnie, masakra jestem już 5,5 kg na plusie
![]()