Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja liczę na to ze jakby dostali w PL 700zl socjalnego to by szybko wrócili do siebie![]()
Polak dostanie dalej 700 a oni chyba ponad 2000 bo takie jest prawo eu i uchodzcowi nie moga przyznać mniej
To niech UE da na to pieniądze bo nie widzę możliwości żeby nazw podatki na to szły a nie ma na książki dla dzieciaków czy zajęcia pozalekcyjne
Bo UE dysponuje środkami jakie ma z innych państw jak polska bo skad ma miec ? Chciało sie unii to sie maa tyle było awantur ze unia tak fajna bo tańsze wycieczki zagraniczne i lepiej dostępne hahahah ja od posczatku byłam przeciwna i dalej jestem.
Na szczescie Norwegia w unii nie jest ....
Ciekawe czy Ci uchodźcy tez na Norwegię uderza
Uchodźców, tych najbardziej potrzebujących, kobiety z dziećmi czy coś to może i należy im się pomóc. Ale ja jestem zdania, ze sami powinni zasłużyć na pomoc. Minimum socjalu (mniej niż Polacy), baraki czy kontenery, a jak chcą mieszkania, to niech własnymi rękami budują i na nie zapracują. A nie, ze dla potrzebującego Polaka nie ma, a dla nich nagle mieszkania nówki są. Jakby sami musieli budować czy pracować, to by się tu nie pchali. Nam nikt za darmo nic nie da, ale z drugiej strony... to nam też kiedyś pomagali i Polacy emigrują za granicę za lepszą pracą czy wolą rodzić dzieci za granicą.
Uchodźców, tych najbardziej potrzebujących, kobiety z dziećmi czy coś to może i należy im się pomóc. Ale ja jestem zdania, ze sami powinni zasłużyć na pomoc. Minimum socjalu (mniej niż Polacy), baraki czy kontenery, a jak chcą mieszkania, to niech własnymi rękami budują i na nie zapracują. A nie, ze dla potrzebującego Polaka nie ma, a dla nich nagle mieszkania nówki są. Jakby sami musieli budować czy pracować, to by się tu nie pchali. Nam nikt za darmo nic nie da, ale z drugiej strony... to nam też kiedyś pomagali i Polacy emigrują za granicę za lepszą pracą czy wolą rodzić dzieci za granicą.