reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Okrasc , zgwalcic , pobic .. I tu strach wieczorem przejsc sie kopenhaga .. Szczegolnie w dzielnicach zamieszkiwanych w wiekszosci przez nich.. Oni tu sie czuja jak u siebie .. Meczety , sklepy ich osiedla na ktore strach wejsc .. W szkolach dunskich gdzie chodza np muslimskie dzieci oni sie burza ze dzieci w boze narodzenie spiewaja koledy.. Ze sa dyskryminowani i nieszanowani.. Ale jak wolne sa swiateczne to chetnie z nich korzystaja.. Wiadomo nie wszyscy sa zli, ale im ich wiecej tym niebezpieczniej bo tak jak Emilia pisze, oni nie akceptuja stylu zycia innego niz ich wlasny.. A to juz chore glowy a niemalo takich maniakow...

Okrasc , zgwalcic , pobic .. I tu strach wieczorem przejsc sie kopenhaga .. Szczegolnie w dzielnicach zamieszkiwanych w wiekszosci przez nich.. Oni tu sie czuja jak u siebie .. Meczety , sklepy ich osiedla na ktore strach wejsc .. W szkolach dunskich gdzie chodza np muslimskie dzieci oni sie burza ze dzieci w boze narodzenie spiewaja koledy.. Ze sa dyskryminowani i nieszanowani.. Ale jak wolne sa swiateczne to chetnie z nich korzystaja.. Wiadomo nie wszyscy sa zli, ale im ich wiecej tym niebezpieczniej bo tak jak Emilia pisze, oni nie akceptuja stylu zycia innego niz ich wlasny.. A to juz chore glowy a niemalo takich maniakow...

Powiem Wam ze mnie to przeraża i zastanawiam sie czy ktoś coś z tym zrobi w końcu :/

Najgorsze ze naprawde media kreuja ich na biednych , uciekajacych przed wojna ludzi .. A te filmy jak oni sie zachowuja na Wegrzech, w Grecji .. Cos strasznego.. Te prawdziwe nie pociete przez stacje tv.. Jak ten imigrant co swoja zone z dzieckiem malenkim rzuca na tory a potem skacze na nia i udaje ze to policja ich atakuje .. Ja nie mam nerwow .. I tez modle sie zeby ktos w koncu powiedzial Stop.. Bo w jakim swiecie beda zyc nasze dzieci..

Mnie najbardziej wkurwiaja ludzie którzy myślą ze jak ktoś ma taka opinie jak my to jest rasista i ksenofobem a prawda jest taka ze nie maja świadomości z czym to wszystko sie wiąże. Pomijając już kwestie bezpieczeństwa naszych obywateli zostaje socjal kwestie mieszkaniowe zdrowotne jak skoro nie ma dla Polaków?

reklama
Do Wiednia od 3 rano do dzisiaj wieczór przybyło już 6500 uchodźców ( Austria sama ich ściągnęła tutaj) więc tutaj będzie masakra i tak już kilka milionów jest tego wszystkiego i oczywiście Social mają i nic robić nie chcą szkoda gadać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry