Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też tego nie rozumiem całe szczęcie że po pierwszej akcji wykupiłam AC to poleci z tego tylko pozniej składki pójdą wyżej..ale przykre jest to źe ludzi tak się zachowują![]()
pisalyscie o tym szumiacym misu, o co w tym chodzi, bo przy corach tego nie bylo ijestem zielona a wiekszosc z was chce to kupic
No ja planuje kupić ten zestaw otulacz plus szumis, a właściwie wysłałam juNtego linka od Was mężowi
Misie maja taka przewagę nad zwykła suszarka, ze można zabrać wsZedzie i dzidziuś moze za niego złapaćchociaż koleżanka mówiła mi, ze u niej nie działał, musiała być suszarka. A do otulacza przekonała mnie perspektywa zimy.
A co sie stało? Chyba przegapiłam wcześniejszy wpis![]()
A nie można ???? Babka w aptece mi dałaBettka- a rutinoscorbin można w ciąży? Syrop *spam* pij
Ja szumisia mam w planach, jak jakieś fundusze zostaną. Najpierw chcę mieć to co najpotrzebniejsze, a takie dodatki na końcu
A są nie tylko te Whishbeary tylko też Szumisie właśnie. Teraz na jesień będzie nowa kolekcja i jakieś takie słodsze są :https://www.facebook.com/9295963437...568308393481/1016567911726854/?type=1&theater
Ja chyba na tego będę polować. Ma być od połowy września w sprzedaży.
No i licze, że w Poznaniu w październiku na targach będą albo Whishbear lub Szumisie to może uda się taniej

Bettka mi też wydaje się dużo za taką małą kuchnię. No chyba, że robisz z jakiś drogich materiałów? Ja jak wyceniałam swoją pierwszą kuchnię 5 lat temu to wyceny za to samo zaczynały się od 15 tys. a skończyły się na 6500, ale to była dosyć duża kuchnia w kształcie U. Rok temu robiłam kuchnię w kolejnym mieszkaniu, ale tutaj nie wiem ile wyszło za samą kuchnię (dół laminat, blat dębowy, góra fornir) o dł. 4 m w 1 ciągu, bo cena była łączna z 2 dużymi szafami w zabudowie, 3 parami drzwi, meblami do łazienki - ok. 20 tys.
Ja zważyłam się dzisiaj po badaniach (początek 23 tyg) i przytyłam 1.5kg![]()
Zamówiłaś z otulaczem ? No to faktycznie jest spora różnica w cenie !Betka! Dzieki za cynk z tym rabatem wlasnie zamowilam ( wychodzi 39 pln taniej) a odbiore sobie sama bo mieszkam w w-wie, dzieki!!![]()

Heh .. wczoraj przerabiałam aferę o ciuszki pt "za dużo kupujesz".. Zrobiłam więc listę ile czego potrzeba a ile już mamy no i puściutko w tej mojej tabelceJa te od was sie dowiedziałam i jak Joa staremu wysłałam to mi pisze ze chyba zwariowałam potem poowiedzialam ze wszystkie juz macie a on "ty nie jestes wszyscy" no to mu powiedziałam ze jest jak moj Ojciec wiec jak wrocilam z pracy to sie zgodził juz![]()
Lekko się chłop zdziwił