reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Rany, dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę tej energii! Ja zupełnie nie czuję tego wszystkiego. Najchętniej bym leżała i czytała z przerwami na spanie...
A tu tyle rzeczy trzeba zrobić...

reklama
Chyba mnie jakies chorobstwo dopada.. :( gardlo boli, katar meczy i jakas polamana jestem.. dzis wracam do rodzicow bo tydzien u narzeczonego siedze aby pozalatwiac podpisy na uczelni.. a teraz pora bedzie kupic w koncu sukienke i buciki.. fryzjer zaliczony na zmiane koloru i fryzurki, na pazurki umowiona.. przygotowania musza sie w koncu zaczac..

Chyba mnie jakies chorobstwo dopada.. :( gardlo boli, katar meczy i jakas polamana jestem.. dzis wracam do rodzicow bo tydzien u narzeczonego siedze aby pozalatwiac podpisy na uczelni.. a teraz pora bedzie kupic w koncu sukienke i buciki.. fryzjer zaliczony na zmiane koloru i fryzurki, na pazurki umowiona.. przygotowania musza sie w koncu zaczac..

No to juz zaraz w tak razie, zadowolona?:)

No ja tez jak sie narobie to padam jak kawka :D ale nie na lekko trzeba skończyć jak będzie zrobione to będzie ładnie przynajmniej :)

Ładnie na pewno ale wydaje mi sie ze ten remont bede miala wypominany jeszcze dlugo :D

Green super , że wychodzisz , w domu zawsze lepiej:)
U mnie też remont , dzisiaj M. przywiezie szafy Ale co z tego jak pewnie i tak nie złoży bo ostatnio codziennie po 13-14 godzin pracuje i chce odpocząć, rozumiem go Ale ja już chce porządek :( ja tak nienawidzę bałaganu a poza tym nic nie mogę znaleźć i wszystko na podłodze stoi popakowane i tylko mnie te wkurza
Ja dzisiaj jak zwykle w prac ale dzisiaj jakas padnieta jestem glowa boli i ciężko funkcjonować, już czasami tak myślę , że może bym trochę na zwolnienie odpocząć poszła tylko , że ostatnio jak miałam wolne to gorzej się czułam niż jak do pracy chodzę

reklama
Do góry