reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ni dobra to pomaluje na biało ale co dalej? :D jak to można fajniejsze udekorować?

Musisz zeszlifować/zmatowić cała powierzchnie .... Tak by była matowa ale mie zedrzeć :D bo farba nie bedzie trzymac.
Potem malujesz farba na koniec lakier, moze byc matowy albo pol mat to bedzie rustykalne - albo zrobic w decoupage jakis fajny wzor kupic papier albo te drewniane ozdobniki co ja kupiłam na Allegro :) opcji kilka !
Pokaz jakie ci sie podobaja stoliki bedziemy kombinować czym to zorbic

reklama
F
Ja mam Antonine,teraz będzie Leon.gdyby była dziewczynka to Marianna.podoba mi się tez Tymon,ale Maz na Leona się uparl

Jak wołasz na Antoninę chodzi mi o zdrobnienie? ?

My mamy Aleksander Andrzej ( pierwsze po pradzadku a drugie po moim wujku)
A chcemy Antonina Łucja albo odwrotnie :) choć widzę ze mój ma teraz parcie na Łucję

My mamy Patrycje teraz ma być,chłopczyk i właśnie nie wiem chciałabym Alan ale mąż nie chce
Ja planuje ciuszki poprać jak najszybciej bo już i kręgosłup siada
Byłam z mężem ma zakupach wdepneliśmy na mac flurry :p
Ja zaczęłam już produkcję siaro-mleka :-D

Ulicha od Antonina to chyba Tosia, Antosia, ale może antena ma bardziej oryginalne zrobnienie ;) bardzo ładne imię tak przy okazji :)

Ja też co mam to już piore powoli, w szafie leży to co ma się kurzyc ;)

Ja chyba zacznę prać po remoncie, bo się jeszcze będzie kurzyć. Tzn. te lumpkowe mam już pierwszy raz wyprane, ale normalnie z naszymi ciuchami. Później będe prać drugi, z nówkami, już w dzieciowych i prasować

JJ to nawet jeszcze na górę nie poszłam przeglądać ubranka po młodym, ale wiem ze mam dużo body z długim i krótkim rękawem, śpiochy półśpiochy i posegregowane rozmiarami :) jedynie co mi brakuje to typowych dziewczęcych ubranek i mam wsio :) no i mam wreszcie proszek do prania, kupiłam sobie w biedrze lovele a i papmers 1 :)

Ja po babciach za marudzi nie chce dawać bo bym musiała dać maria Teresa :( a mnie się nie podobają te imiona zwłaszcza maria (imię mojej mamy - a to wredna kobieta jest ) znowu po naszych babciach to u mnie Marta i Petronela (kiedyś chciałam dać Petra ale u nas to nie przejdzie, a Marta jakoś mi nie leży ) u mojego znowu joanna i tez odpada. Wiem marudze :) hahahah

Ulicha- my dajemu takie jak nam się podobają, po nikim. Tzn. niby babcia męża była Apolonia, ale prawie jej nie znał, a Pola ma na imię po prostu Pola. :) Moja siostra teraz będzie miała Irenkę- po naszej babci :)
Mi dla chłopca podoba się Gabriel, ale moja teściowa ma na drugie Gabriela i tak do niej mówią, więc nie dam jej tej przyjemnosci :p

reklama
Ulicha- my dajemu takie jak nam się podobają, po nikim. Tzn. niby babcia męża była Apolonia, ale prawie jej nie znał, a Pola ma na imię po prostu Pola. :) Moja siostra teraz będzie miała Irenkę- po naszej babci :)
Mi dla chłopca podoba się Gabriel, ale moja teściowa ma na drugie Gabriela i tak do niej mówią, więc nie dam jej tej przyjemnosci :p

Ja jestem Emilia Irena po babci i prababci

Do góry