reklama
Pewnie ze było lepiej, papier od gina i juz a teraz zaświadczenie lekarskie i jeszcze o dochodach ze skarbówki czy miejsca pracy i coś tam jeszcze :s
Nie zapominaj o skaładkach od króla zusa
A powiecie mi co i gdzie trzeba wypelnic zeby dostac becikowe? Bo jeszcze sie nieborientowalam![]()
Trzeba iść do mopsu, najlepiej sobie przedzwonic jakie dokumenty potrzebne będą ale to najlepiej po nowym roku
Futursystka koleżanka tez się nie załapala bo mąż lekarzem jest i za dużo zarabia
a moim zdaniem powinno być tak jak przed 2012 rokiem bo to chamskie trochę, patologia dostaje a ci co za dużo zarabiają kutwa dają na nich i nic nie mają z tego 
no właśnie- człowek tu ucziciwe składki płaci i nic z tego nie ma. Ani na rodzinne się nie załapie, ani na becikowe. A dzieci powinni sobie robić ci co ich stać, a nie patologia z alkoholizmem, która na gumki nie ma, a na wino ma. Tylko tych dzieci później żal. Za granicą, to wszyscy równo dostają, i nie raz grosze, a porządną kasę na każde dziecko. Ja się nie dziwię, ze ludzie wolą za granicą dzieci rodzić niż u nas.
Bo co z tego, ze limit przekraczamy, jak prawie każdy Polak ma kredyty, opłat nie wiadomo ile i z wypłaty zostają marne grosze
Bo co z tego, ze limit przekraczamy, jak prawie każdy Polak ma kredyty, opłat nie wiadomo ile i z wypłaty zostają marne grosze
ZrobioneZnowu Was pomęczęPolubcie mój komentarz pod tym postem https://www.facebook.com/moms.hencz...6693472477619/552178231595809/?type=1&theater
Tak czytam otym becikowym i stwierdAm, ze kto naprodukuje wiecej dzieci a nie pracuje ten jest najbardziej honorowany przez panstwo ( oczywiscie nie generalizuje bo sa rodziny, ktore absolutnie zadluguja na taka pomoc). Ale patrzac na te zasady wyplat becikowego, to slabe jest
a optymistyczniej zrobilam dzis przebiezke po tk max i zobaczcie co zlowilam
, nie moglam sie oprzec: otulacz 100% bawelna i skarpeciuszki, moim zdaniem boskie

a optymistyczniej zrobilam dzis przebiezke po tk max i zobaczcie co zlowilam

Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek
:)
zrobione :-)Znowu Was pomęczęPolubcie mój komentarz pod tym postem https://www.facebook.com/moms.hencz...6693472477619/552178231595809/?type=1&theater