reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Żabila gratulacje synek super rośnie :) Ja czekam do czwartku :)

Paulinas8 ja uważam że to urządzenie jest super i koniecznie trzeba je mieć, nie jedno dziecko dzięki niemu żyje, moja siostra też już raz się zerwała w nocy bo mała na chwile przestała oddychać, dla własnego spokoju psychicznego ja też będę miała.

Mężowi szwagier mówił, że ma nianię z tym czujnikiem i nam dadzą. Bo ich córa już duża.

Ale gdyby nie to, to pewnie bym kupiła. Przezorny zawsze zabezpieczony. :-)

Jezu .. Wlasnie maz mi wymyślił ze on kupuje córce na urodziny komputer z ex i w pazdzierniku 2000 potrzebuje i ch** super, a ja skad mam wziac na reszte rzeczy ? I tłumaczenie ze moze sobie odpusci i raz powie ze ms inne wydatki to nie, znowu wychodze na żyle.
Ja na wyprawkę odkladalam kilka miesięcy a on grosza nie odłożył na ten komp - mogl przed wakacjami zaczac juz - bo nerwy mi puściły, ile ja mam i skad mam tej kasy nabrać ??!!

Jezu .. Wlasnie maz mi wymyślił ze on kupuje córce na urodziny komputer z ex i w pazdzierniku 2000 potrzebuje i ch** super, a ja skad mam wziac na reszte rzeczy ? I tłumaczenie ze moze sobie odpusci i raz powie ze ms inne wydatki to nie, znowu wychodze na żyle.
Ja na wyprawkę odkladalam kilka miesięcy a on grosza nie odłożył na ten komp - mogl przed wakacjami zaczac juz - bo nerwy mi puściły, ile ja mam i skad mam tej kasy nabrać ??!!

Mam tak cały czas od dawna sobie nic nie kupuje nawet do fryzjera nie idę i za cała kasę co mi zostaje kupuje coś dla dzieciaków a mój Maz 500zl miesięcznie na fajki to na wyjście z kumplami to na tenisa co chwila coś wymyśla i **** mnie strzela bo przez to jego rozpieprzanie siana nic nie można odłożyć..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry