reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Witam :-)

xkarola - o ile nie wyląduje z pracą w domu hehe :-p

Mamy już swoje pod-forum :-):-D

Dziewczyny jak tam nocka mineła ? Mnie bolało podbrzusze całkiem mocno, ale wzielam no-spe i poszłam spac :-( aż mnie plecy bolały jak od 20 do 7 rano spałam :rofl2:

noo wlasnie :) to jest duuuży plus :) też bym mogła już iść :D

Dziewczyny wiecie u jakiego ubezpieczyciela (indywidualnie) karencja na wypłate po urodzeniu dziecka wynosi 6 miesiecy :D :>?

z tego co patrze to jednak w grupowych tylko sa, a u mnie mala firma, nie mam możliwości grupowego :( szkoda, że tez sie nie przybralam wczesniej, miałam czas od połowy lutego hehe i tak sie wybierałam ze do dzis nie doszłam do ubezpieczyciela :P :(

Ostatnia edycja:
Hej :)

właśnie zobaczyłam, że mamy podforum już :) Super :) oficjalnie jesteśmy na tapecie.

Karola - no to oficjalne gratulacje! :) Jak samopoczucie, już spokojniejsza jesteś? Zaraz Ci zmienię datę wizyty na liście.

Jagoda - dzisiaj wizytujesz! Humorek dopisuje? Stresik jest? :)

Aktina - u mnie na spokojnie, ciąża mi służy pod względem spania. Zawsze miałam problemy z zaśnięciem, za dużo myśli, kręciłam się przez pół godziny. A teraz jak ręką odjął! Przykładam głowę do poduszki a jak otwieram oczy to już jest 6 rano :-D

A co to jest karencja na wypłatę po urodzeniu dziecka?

Karola - no własnie wiem, ale to chodzi o grupowe, bo tam sie inaczej ryzyko rozkłada.. a że u nas w firmie 3 osoby pracują to nie mamy zadnych grupowych ubezpieczeń :(

inis - tak tak, mam tak samo, tez zero problemów ze spaniem :) a karencja to taki haczyk ze jak sobie bysmy np teraz wykupiły ubezpieczenia to potem z tytułu urodzenia diecka i tak by nic nam nie wypłacili bo od podpisania umowy do urodzenia dziecka musi minąc conajmniej 9 miesięcy :) a nam 8 zostalo hehe tłumaczą to tak, ze nie ubezpieczą kobiety juz w ciąży, bo to jak ubezpieczenie już zalanego mieszkania hehe :d łładnie nas porownują :D

ee chyba się nie kalkuluje :d płacić przez 10 miesiecy 120 zł, zeby potem dostać 1200 to słaby interes :) (ew. mozna płacić 79 i wtedy dostanie się 800 :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry