reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Czesc Julia! Super ze Ci znaleźli przyczynę teraz juz na pewno będzie wszystko dobrze :)
Ja będę mieć dwóch chłopców oboje juz maja po 1400g :) ale grozi nam przedwczesny poród wiec szykuje sie na początek grudnia :)
Ja przytyłam 13kg do tego momentu wiec tragedii nie ma :)

reklama
Dokladnie wazne ze juz wiem! Niestety teraz musze skonsultowac sie z hematologiem, wiec najblizszy termin ma na stycznia 2016!!!!
Prywatnie!!! Ale jest ona polecona, wiec warto czekac bo niekazdy hematolog pomoze by zajsc w ciaze i odpowiednie dawki dopasowac...

10kg to nietak zle na ten tydzien;) najwazniejsza ze dzidzia oki;)

Julia ostatnio myślałam o Tobie! Super, że się odezwałaś!
Dobrze, że znasz już przyczynę. Trzymam kciuki za powodzenie następnych starań. Teraz już na pewno będzie wszystko dobrze!

U mnie chłopak w drodze. Ja mam 6 kg na plusie. I sporo przygód po drodze: plamienie, skurcze, skracanie szyjki, cukrzyca ciążowa. Ale jakoś daję radę. Najważniejsze że z młodym wszystko ok. :-)

Ja mam Maxi Cosi Pebble Plus z bazą. To o tyle fajne, że ta sama baza jest też do fotelika dla starszaka.
I uwaga - w zaskakującym szarym kolorze! ;-)
Wózek też mam szary.

Hej, hej pamięta mnie tu ktoś jeszcze? Jakoś wkręcić się nie mogę w rozmowę, choć czasami wpadam zajrzeć co u Was :)
Niestety z 16miesięczniakiem na stanie ciężko mi znaleźć czas, żeby być na bieżąco.
U mnie wszystko w porządku. Plus osiem na plusie, ciąża bez większych problemów i w końcu ujawnił się drugi syn :)
Termin niezmiennie na 21stycznia wg wszystkich poza moim lekarzem, bo wg niego niewiedzieć czemu na 24.
Pozdrawiam wszystkie mamusie i brzuszki i postaram się wbić w bieżące tematy ;)

Ja tez szary wózek :)
Ale po pierwsze lubie szary i jie lubie kolorów za bardzo a po drugie paduje do każdej kreacji corki a po trzecie planuje wiecej dzieci ;)

Emenems w moim wózku wnętrze budki jest czerwone dla kontrastu.
Ale też wybierałam pod kątem również kolejnego użytkownika. Bo też bym chciała się jeszcze postarać. :-)
Ale to na razie odległy temat. :-)

reklama
Do góry