• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Paulettah nom Ty za pewne będziesz miała najciężej, ja też nosiłam ponad 4kg klocka to wiem co to znaczy ciążący brzuszkowy ciężarek, w następny pon mam wizytę i znów mam stracha przed zapytaniem o wagę, ja nie wiem od czego moje dzieci tak rosną chyba od górskiego powietrza :D

reklama
hahah martusia, chyba w sumie tyle ważą :D
kas88- ja mam podobnie, przez diete cukrzycową praktycznie w ogóle już nie tyje, a brzuch i Hania coraz więksi! :D

Dziewczyny, a które jeszcze z was są dalej aktywne zawodowo? Ja już jestem dawno na l4, ale mi już w pracy nawet sami kazali haha :)

Ja jestem od miesiąca na L4. A w poprzednim tygodniu na diecie cukrzycowej przytyłam 1,3 kg... i zglupialam... w czwartek kolejne ważenie, więc zobaczymy jak tym razem...

nie no chyba chłopaki razem tyle ważą :P

mówiłam Wam że Misiek mnie tak obżarł że zostawił mi tylko 60 dkg przez miesiąc od poprzedniej wizyty. od początku ciąży mam na plusie 2,60 kg :D nic tylko w ciąży być hahahaha :P

reklama
Ja pracuję bo samo się nie zrobi ale mam bardzo elastyczny czas pracy,np w poprzednim tygodniu jeden dzień byłam w pracy drugi w domu.
Wszystko ma swoje plusy i minusy bo nawet przed samym porodem będę musiała pracować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry