• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ilo bo dzieci teraz przybierają mega szybko. Jak 2 tygodnie temu było 1300 to teraz juz spokojnie 1700-1900. :-)

Bryza witaj. :-)
Nie wiem jak z kotami pracować, ale może trzeba jej zagrodzić wejście do łóżeczka?
Jak będzie dzidzia to może być niebezpieczne...

reklama
Ja poki co mam 9 kg na plusie, ale za to nie mam pojecia ile z tego wazy mloda, wedlug wielkosci macicy powinna byc teraz miedzy 1300 a 1700 wiec rozbieznosc duza, troche sie martwie ze mam za maly brzuch jak na 31 tydzien, w poprzednich ciazach jakas wielka bylam, ale polozna twierdzi ze wszystko w normie. Czy ktoras z was miala problemy z kotem spiacym w lozeczku? Rozlozylismy juz lozeczko I kocica niestety bardzo je polubila I nie bardzo wiem jak jej sie pozbyc

Nasze koty do pokoju chlopakow nie wchodzą. A podobno jak czyjeś wchodza to noe ma sie co martwić bo śpią "w nogach dziecka" i pilnują. Polecam blogi rodziców z kotami

Cześć,
Dziewczyny wczoraj mąż mnie namówił żebym przyjechała z nim na dwa dni do Poznania. Fakt droga męcząca bo ponad 3 godziny w samochodzie ale normalnie odżyłam, nie wiedziałam że mam w sobie jeszcze tyle energii. Właśnie odpoczywam u męża w pracy i dzieciątko tak mnie kopie że aż żebra bolą.
Paulettah ja też pomyslam że każdy po 3400 :) to byłby dopiero słodki ciężar

bryza- witaj :)

Też dzisiaj mnie pdobrzusze boalło- wzięłam nospę(kurka ostatnio często muszę) i przeszło póki co
Wizyta za tydzień we wtorek i już się doczekać nie mogę

futurystka- też mam ochotę na sernik :) Bo mam w słoiku jagody w syropie i bym sobie zjadła sernik waniliowy polany tymi jagodami :)

Kalogr- ja praktycznie od początku jestem na zwolnieniu- na początku miałam lekkie plamienia niewiadomego pochodzenia, a jak zawiozłam zwolnienie do pracy to szefowa powiedziała, że mam już siedzieć na nim do końca. U mnie jeszcze taka sprawa, że do pracy w jedną stronę mam 2 godziny i jechałam pociągiem, tramwajem i busem, więc trochę męczące (autem by było 40 minut, ale ja nie jeżdżę)

No ja mam kilo na minusie niż waga sprzed ciąży, czy coś w końcu przytyłam się okaże za tydzień we wtorek
A miałam wagę w normie, położna powiedziała, ze mogę przytyć do 16 kg, a ja tu jeszcze nic
Ważę się tylko na wizytach u gina, bo swojej wagi w domu nie mam

Paulina- ciekawe jak kotki na chłopaków zareagują, bo koleżanka ma brytyjczyka i ponoć na początku jej córki unikał, a dopiero niedwano się całkiem do niej przekonał (a mała ma 2 lata)

Bryza ja mam kota i dziecko. Na początku kot nieufnie próbował się zaprzyjaźnić, ale jak mu powiedzieliśmy, że nie wolno to obserwował syna z perspektywy. Zaczął się do niego zbliżać, jak Szymek sam zaczął zwracać na niego uwagę.
A potem to już było tak

Załączniki

• 1447088728660.jpg
    1447088728660.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 73
  • 1447088849429.jpg
    1447088849429.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 71
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama