Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wow to nieźle... oby uznali mu to co ma.
My mamy Philipsa, modelu nie pamiętam bo już ze 2-3 lata ją mamy. Taka biała z kubeczkiem szklanym, który jest ładowarką. I ja jestem zadowolona.
O Juti, ja sie mega nakrecam na ta szczoteczke, juz z rok i tak schodzi, polecasz rzeczywiscie??, jest roznica na zebach?Wow to nieźle... oby uznali mu to co ma.
My mamy Philipsa, modelu nie pamiętam bo już ze 2-3 lata ją mamy. Taka biała z kubeczkiem szklanym, który jest ładowarką. I ja jestem zadowolona.
O Juti, ja sie mega nakrecam na ta szczoteczke, juz z rok i tak schodzi, polecasz rzeczywiscie??, jest roznica na zebach?)
co do kateringu nie zamawialam nigdy ale W mowil, ze oni zamawiali do firmy z takiej knajpy vilano i ze super. Jeszcze nie maja oferty, ja posiedze nad tym, pogrzebie i dam Ci cynk jak znajde cos fajnego
emenems zeby maz Ciebie nie zaczal podgladac przez ta kamerke)), " emilio prosilem, nie dawaj emmie cukierkow przed obiadem i zkladaj prosze biustonosz jak otwierasz listonoszowi"
))))
Albo mniej werbalnie, d....pe mu wystawisz, tylko w sumie to nagroda by bylaHahahahahhaahahhaahhaah
To bedzie SMS zwrotny " cycki se usmaż"