Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja kupilam 2 sztuki za grosze takie do karmienia, nastawiam sie ze tylko na noc i podomu chyba 14 zl zaplacilam. Okazalo sie ze sa calkiem w porzo, taki stanik musi byc odrobine wiekszy zeby wkladki laktacyjne wlozyc itp. Wiec jak ktoras chce to moge sprawdzic namiary na allegroJa się zastanawiam czy nie kupić jakiegoś taniego na czas szpitala. A potem jak już pokażą co potrafią zainwestować w jakiś dobrze podtrzymujący.
Ja mam termin na operacje cycow na kwiecien 2017 zabukowany, zadatek wplacony, wiec jestem jak najbardziej zaZobaczymy ile bedzie mi dane ciąż donosićmam jeszcze 3 zarodki wiec zobaczymy - kilka lat bede cyce ukrywać potem robie i juz
![]()
Ja mam termin na operacje cycow na kwiecien 2017 zabukowany, zadatek wplacony, wiec jestem jak najbardziej za. Moj W podsumowal, ze teraz mam troche skarpety z piachem( prze to, ze kiedys bylam grubasem no i jak spadlam prawie 20 kg to niestety cycki rezon stracily) a po ciazy beda podkolanowki z piachem
)))))!! Obsrolek jeden
)
Muszę się pochwalic)