• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No ja tez nie wiem jak to zrobię. Ja jestem z tych szczupłych bo przed ważyłam 46kg a przytyłam juz 17kg [emoji33] a wcale tak nie wpierdzielam nawet bym powiedziała ze mniejszy apetyt mam.

Niuniolek - to na kiedy ty masz termin ze juz w 35 tygodniu jesteś?

Moja mała ważyła 2200 w 32 tygodniu ;)
Ja to się też właśnie zrobiłam jak słoń wszystko mam grube nogi ręce twarz nawet mam nadzieje ze tylko woda mi się odkłada i to zejdzie bo to jest aż niemożliwe bo przytyłam 9 kg to nie dużo a jem normalnie bez słodyczy i fest foodu... A gruba się zrobiłam jak dwie mnie sprzed ciąży a i startowałam z wagi prawidłowej...

Kas88 ja 50 przed ciaza. W ciazy ok.9 kg do przodu i sie troche balam ze skoro ja tak malo przybieram to i dziecku za malo dostarczam jedzenia, ale okazuje sie ze nie, ze przybiera ladnie. tylko lekarz do mojej tesciowej (bo chodzi do tego samego ginekologa) ze ja pewnie nic nie jem ;p

Ej nie zalamujcie mnie mój 2400 a głowę ma sporą, jeszcze 6 tyg! lekarz mnie uprzedził, że jak będzie 4 kg to tniemy.

Przy porodzie sn mąż będzie, nie podoba mu się ten pomysł, ale mnie to g**no obchodzi. Jeśli będzie miał traumę to jego sprawą, Mi też na pewno zostanie skaza na psychice. Nie będę się z nim cackac to też jego syn :D:D:D

Simka ja bym się trochę bała tak bez niczego iść do porodu do szpitala po 1 CC i tam dopiero niech decydują... cały czas mam w głowie moją sąsiadkę po 1 CC męczyła się SN i prawie jej pękła macica tzn blizna i skończyło się CC...

Kas spory maluch ;) mój drugi synek w 30t4d już 2 kg ważył ale ja od początku czułam że będzie większy niż Oliwier.

Niuniolek witaj :) ja z OM termin na 9.1 ale mam drugie CC jeszcze nieustalone co do daty dokładnej.

Nerwosraczka przed jutrzejszą wizytą, spać nie mogę :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry