• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
ilo- to co ja mam powiedzieć, jak ostatnio na wizycie miałam tylko pół kg na plusie co do wagi sprzed ciąży. Tak mnie Mały objadł. A on też drobny raczej, bo 1876 g w 32 tc. Ale córka też maleńka była, bo donoszona się urodziłą 2360g i 50 cm :) W pierwszej ciąży przytyłam 6 kg, teraz pewnie nawet tylu nie będzie

martusia- jasne, ze się boję. Ale mi gin skierowania na cc nie da, bo nie ma podstaw. Po ponad 3 latach po cc już można bezpiecznie rodzić. Na tej grupie na FB "naturalnie po cesarce" to dziewczyny i po roku, po 18 mc od cesarki rodzą naturalnie. Ciąża zdrowa, niepatologiczna, poprzednie cięcie było dlatego, że Młoda się zaplątała w pępowinę- pewnie co innego jakby nie było postępu porodu czy cokolwiek, a u mnie ładnie szybko szło. Nie mam wyboru :)

Ja jadę na tym samym wózku co simka. Młoda była pośladkowo, za to skurcze i rozwarcie szły pięknie. Nie jest oczywiście powiedziane ze teraz też tak będzie. Ale skoro Zosia jest gładka w dół, dość nisko to będę próbować sn choć się o oczywiście boję ;)
Będę mieć pomiar miednicy w szkole rodzenia to się dowiem jak duże dziecko może przejść ;) i zobaczymy, choć Zosia jest taka akuratna co do rozmiaru, nie odbiega od terminu. Co innego Marysia, ona była dość spora a głową to już w ogóle duża ;)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Jedna z nich

Załączniki

• 1448613282638.jpg
    1448613282638.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 82
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry