• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Tez chce sie zainteresować tym tematem bo to zaraz a nic nie wiem. Ja zamierzam szczepić ale nie wiem na co i jak. Dzis ide na wizytę wiec moze czegoś sie dowiem.

Ja jestem zdania ze trzeba dziecko szczepic ale najpierw popytam kolezanek "mam" gdzie szczepic dzieciaczka bo u nas jest tak ze w jednej klinice lubia leciec w kulki a w drugiej sa uczciwe nawet w jednej byly szczepiaki w postaci syropkow .. a to bylo dziwne skoro szczepienie to nazwa mowi sama za siebie

Co do ubranek to mam sporo na 56, nawet kilka na 50, ale to tak w razie co, bo córka miała 50 cm i w tych 56 się topiła. A Młody też się gigantem nie zapowiada.

Szczepić bedę na pewno. Darmowymi. Polka też tak szczepiona, może dopkupimy rotawirusy, w zależności od kasy. Młodą miałam szczepić na pneumokoki przed przedszkolem, ale ostatecznie zrezygnowałam.

Ciekawe jak tam paulettah [emoji16] czy juz sa maluszki na świecie.. Czasem zaglądam na grudniowe mamy i dużo juz urodziło ciekawe jak to bedzie u nas i która kolejna :)

reklama
Ja tak samo jak Vivienne, nie będziemy szczepić dziecka na nic, ewentualnie te szczepienia w szpitalu i cała seria wzw b bo mąż jest nosicielem. Ja mam wysokie miano przeciwciał, one przejdą z moim mlekiem ale jak znowu dupa z karmienia będzie to chociaż w ten sposób. Oli szczepiony do 7 msca Pentaximem i na dobre mu to nie wyszło niestety...

Co do ubrań to wyjęłam i wyprałam 3 rozmiary od 56 do 68, poukładane kategoriami i rozmiarami. Zobaczymy czy tych na 56 nie będzie za dużo bo szykuje się klocek ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry