• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Simka u mnie w rodzinie też jedno dziecko z cc a następne urodzone SN i wszystko było w porządku. Myślę że trzeba zaufać lekarzom, wiedzą co robią.
Zrobiłam dobie dzisiaj dzień lenistwa nie zawiozlam Marysi do przedszkola i oglądamy bajki w łóżku:) ale miło:)

betina- ja też mam dziś leniwy dzień, ale już musze ruszyć tyłek, bo na zakupy musze iść, a potem maja mi nową pralke przywieźć i zamontować i jeszcze do mamy po firanki chciałam skoczyć :)

kas- myśle, że starczy, bo nie wiadomo jaka się dzidzia duża urodzi, a jak masz nakupować pełno ciuszków 56 i okaże się, że za małe? Ja też mam mniej więcej tyle właśnie tych malutkich 56, najwyżej pójdzie m i dokupi jakby dzidzia miała być malusia :)

Jaka świetna aplikacja! Nie wyliczalam wg takich urządzeń, ale teraz sobie sciagne hihi na sam koniec:))

No aplikacja jest super ;-) jeszcze z happy jest dobra bo można jej uzywac po porodzie koleżanki uzywaja i mowia ze jest bardzo pomocna :-)
A co do ciuszkow to ja mam sporo na 56 mam podzielone w sumie w jednej szawce od 0-3 m :-) poukladane osobno na dlugi i krodki rekaw body pajacyki spodenki :-p druga szawka jest od 3 do 6 m i schowane w kartonach od 6 do 12 m :-D Cała ciaze praktycznie bylam w domu to nudzilo mi sie :-P

Ja jeszcze tego nie ogarnęłam. Ale zamierzam porozmawiać ze znajomymi lekarzami i na tej podstawie będę podejmować decyzje.
Chcę rzetelnej i prawdziwej informacji. A nie tego szumu internetowego, gdzie każdy uważa że jego zdanie jest jedynym słusznym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry