reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mysiaka dajcie sobie czas. Teraz na spokojnie masz szansę dostawiać małego. Koleżanka przez dwa pierwsze dni też myślała że nie ma szans na kp a jak trzeciego poleciało, to się śmiała, że nie wiedziała w co łapać! Teraz jej córka ma miesiąc i laktacha pełną parą idzie, łącznie z zapasami ściąganymi przez laktator.

Pamiętaj jednak, że ważne jest, żebyś się nie stresowala. Na spokojnie. Uda się - zajebiście. Nie uda - dasz butlę.
Powodzenia! :-)

mysiaka moim zdaniem te 60 to bardzo dużo. .. Anita tyle jadła jak była duża juz ... ona w ogóle jadła jak kurczak. . pamiętam jak dziewczyny z forum pisały juz w późniejszym okresie ze po 200-300 ml dzieci piją a moja ledwo 100 .. na początku to tez 40- 60 ml to był max. no ale przybierala w pierwszych miesiącach ładnie wiec nie było się czym martwić, nie każde dziecko musi tyle samo jeść :) a jakie mm dajesz mu ? może mu po prostu nie smakuje ? pamiętam jak hippa swojej dawałam ... tez nie chciała, spróbowałam a ono walilo rybą :P potem jak coś zmienili to już nie ale wcześniej masakra ..

Juti wiem tylko on mm pic nie chce.. :/ jak wypije to 20-30ml a mojego 60ml

Kochana spokojnie. On cyca musi się nauczyć. Daj mu swojego mleka butlą. A potem na spokojnie dostaw. Niech się pobawi, pociamka... w końcu złapie o co chodzi.
A Ty przede wszystkim się nie stresuj.

Jak nie złapie o co chodzi to wtedy musisz kupić kilka małych opakowań różnych mm i próbować, które mu podejdzie.
Dacie radę! :-)

U was świątecznie a do mnie dotarły zakupy z Tesco i mi świąteczną niespodziankę zrobili haha :)

Załączniki

• 1449310106127.jpg
    1449310106127.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry