reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mysiaka nie opłaca się kupować pre nanu w butelkach bo wychodzi dużo drożej niż w proszku w puszkach do rozrabiania.
A mały bardzo męczy się przy cycu? Może przystawiaj do piersi ok 20' a pozniej dokarmiaj per nanem.

reklama
IMAG0618_1.jpg

A to nasza gwiazda:)

Załączniki

• IMAG0618_1.jpg
    IMAG0618_1.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 91
dziewczyny, co byście zrobiły na moim miejscu. Od dwóch dni mam dziwne upławy pisałam do lekarza, albo schodzi mi czop śluzowy albo mam stan zapalny pochwy i kazał mi kupić sobie takie globulki dopochwowe na stany zapalne, ale nigdzie ich nie moge dostać, w każdej aptece najwcześniej na poniedziałek, kazał mi się też do siebie zgłosić, ale najbliższy termin to środa, mnie nic nie swędzi, jedynie boli i kłuje mnie podbrzusze, myślicie, że powinnam poczekać do poniedziałku, czy lepiej jechać na IP i żeby sprawdzili co mi tam wylatuje? bo to tez nie ma zapachu ;/ co byście zrobiły?

Kalogr ja bym pojechała na IP. Jak to nic złego to super, ale przynajmniej będziesz miała pewność. A jsk coś się dzieje, to od razu zareagują.
Lepiej niepotrzebnie pojechać i się uspokoić niż coś zaniedbać.
Dawaj znać koniecznie! :-)

czop to raczej taka galaretka podbarwiona krwią .. mi np przy pierwszym porodzie odszedł w środę a w niedziele rano urodziłam. ale zawsze można jechać sprawdzić tym bardziej ze jakiej bóle są. . sprawdza na ktg czy mocne i regularne :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry