reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja śpię średnio 3-4godzinki na dobę już dawno się przyzwyczaiłam
Kurde dziewczyny poszłam dziś na zakupy do szpitala i jeszcze taka zmęczona nie byłam, no myślałam że się nie doczołgałam do domu, jeszcze na zakupy spożywcze z mężem pojechałam to się ze mnie śmiał że wyglądam jak dziadek Zygmunt i że chyba za niedługo urodze, eh czuje się fatalnie tak mnie brzuch boli że masakra :-(

reklama
Mam to samo jak mam gdzies jechac z moim na miasto to tylko ciagle mu mowie zeby zwolnil i sie zataczam jak beczka i co parenascie kroków staje bo skurcz pachwin

Tekst "zwolnij", "nie pędź tak" itp. też jest stały u mnie. ;-)

Ja ostatnio zasypiam kolo 1 w nocy. I co godzinę budzę się na siusiu. Do tego budzę się przy każdej zmianie pozycji.
Wstaję ok 8-9. Ale od kilku dni jestem tak zmęczona że zdarza mi się podsypiać w ciągu dnia.

To ja 23/24 i wstaje 4/5 ...

A ze dzis wyjątkowo mnie suszylo i teraz laze do kibla do 10 minut wiec o spaniu nie ma mowy

Ja zasypiam o 3 i śpię do 12:( beznadzieja. Oczywiście z 15 przerwami na siku.. dziś pojechaliśmy wybierac farby i sprzęty do kuchni. Pierwsza godzin a wszystko ok, a później już przysiadałam gdzie się dało. Myślałam, ze się rozsypie na kawalki:))

Emenems nie dostałam prywatnej wiadomości, a o co chodzi?

Ja wam powiem mnie tak traktują na IP bo jestem młoda... A jeszcze usłyszałam " z takimi paznokciami to pani położna ani jedna nie będzie chciała przyjąć porodu, wszystkie pani odmowia " bo miałam pomalowane... Ja się po prostu odezwać nie potrafię jak ktoś po mnie skacze...dobrze ze i tak w tym szpitalu nie chce rodzic..." a po co pani tu przyjechała? Przecież chce pani w Rudzie rodzic...A jakbyśmy musieli teraz odbierać poród?" powiedziałam jej ze głupie pytanie, to bym rodziła tu, a poza tym nie przyszłam tu bo rodze, tylko dla tego że mam dziwne upławy i chce sprawdzić co to... Tak się nabuzowalam ze masakra

kalgor smutne także traktowanie ... położna jak zobaczyła moje skierowanie w piątek ro skomentowała " o boże " ... no ale co miałam nie przyjść :p beznadziejne są :(

Dziewczyny, ja nie rozumiem jak możecie pozwalać się tak traktować. Do diabłs! Jesteście dorosłymi kobietami, zaraz matkami. Należy Wam się szacunek i troska ze strony personelu medycznego i kropka.
Jakby do mnie któraś tak wyskoczyła to zaraz bym opieprzyła że ma wykonać swoją pracę a nie utyskiwać i nie życzę sobie takich komentarzy. W przeciwnym razie złożę skargę i koniec.

Dziewczyny, musicie znać swoje prawa i umieć je egzekwować!

reklama
Okropne baby tez nie lubię chodzić na IP [emoji37] tez mam upławy duże i bez wkładki to niema co bo majtki co h bym musiała zmieniać. Chyba zaczyna opuszczać mi sie brzuch bo jak siedzę to leżę ni juz na nogach :) jestem strasznie gruba juz :/

Do góry