Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juti ja byłam w szoku, że one się tak odzywają dlatego chyba nie umiałam nic powiedzieć. Jak one nawet się czepialy, że w książeczce mam wpisana cukrzycę ciążowa... Chyba serio złoże skargę przynajmniej będą miały nauczkę
Pamiętacie kiedy i jak dowiedzialyscie sie o ciazy? No i oczywiście reakcje facetaJa ostatnio szukałam po wiadomościach bo nigdzie nie zapisałam daty a było to 7.05 zrobiłam rano test i jak zobaczyłam te dwie kreski to nie wiedziałam co sie ze mną dzieje, zastanawiałam sie czy jechać do pracy mojego i mu powiedziec czy zadzwonic ale tak chciałam zobaczyć jego minę ze postanowiłam wytrzymac aż wróci. poszłam kupic drugi test po czym na badanie krwi wynik miał byc po 18 w sumie juz byłam pewna ze jestem ale ciekawa byłam który tydzień. W miedzy czasie pojechałam kupic buciki
zadzwonili o 18 z przychodni i powiedzieli ze to 4-5 tc
jak M wrócił z pracy to dałam mu buciki i testy a on był w takim szoku i nie mógł uwierzyć bardzo sie cieszył to chyba najpiękniejszy dzień do tej pory jaki miałam
![]()