reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja to jestem kompletne beztalencie. A taki handmade dla dziecka jest bezcenny. Super!
U mnie dziś kryzys psycho-fizyczny. Mdłości, biegunka i ogólna beznadzieja. Do tego rycze i już mam dosyć wszystkiego. Do jutra pewnie mi przejdzie:(

Złożyliśmy łóżeczko znaczy mąż i Oli składali a ja z książką ;) zaraz pościel położę tylko niech się Oli zdecyduje czy w dinozaury czy owieczki ;)

My dziś rozpusta - mąż poleciał po kebaba :D

A jutro w końcu się dowiem kiedy cc, oby nie padał śnieg i nie było nagle - 15...

Niuniolek jak tam?

Mają super!
Beti ja też beztalencie, ale pogodziłam się z tym;)
Niuniolek trzymam kciuki!
Mnie dzisiaj wypuścili ze szpitala. Niby na ktg pojawiają się skurcze ale ja ich nie czuję,póki co są nieregularne. Tętno maluszka w porządku, szyjka nadal zamknięta,więc ordynator zdecydował się wypuścić. I dobrze wolę czekać na akcje w domu niż w szpitalu. Jutro pójdę jeszcze na ktg do przychodni. Już powoli zaczynałam się czuć chora, jak tylko się ubrałam wyszłam na dwór wróciłam do życia.
Dzisiaj znów szybkie pranie i jutro dopakowanie torby z powrotem.

Złożyliśmy łóżeczko znaczy mąż i Oli składali a ja z książką ;) zaraz pościel położę tylko niech się Oli zdecyduje czy w dinozaury czy owieczki ;)

My dziś rozpusta - mąż poleciał po kebaba :D

A jutro w końcu się dowiem kiedy cc, oby nie padał śnieg i nie było nagle - 15...

Niuniolek jak tam?
Martusia u nas w przyszłym tygodniu po -26 ma byc [emoji23]
Takze na bank wtedy mi wypadnie :D

Mają super!
Beti ja też beztalencie, ale pogodziłam się z tym;)
Niuniolek trzymam kciuki!
Mnie dzisiaj wypuścili ze szpitala. Niby na ktg pojawiają się skurcze ale ja ich nie czuję,póki co są nieregularne. Tętno maluszka w porządku, szyjka nadal zamknięta,więc ordynator zdecydował się wypuścić. I dobrze wolę czekać na akcje w domu niż w szpitalu. Jutro pójdę jeszcze na ktg do przychodni. Już powoli zaczynałam się czuć chora, jak tylko się ubrałam wyszłam na dwór wróciłam do życia.
Dzisiaj znów szybkie pranie i jutro dopakowanie torby z powrotem.
Ja to non stop spałam w tym szpitalu takie mi leki dali. Od badania do badania, 15 min i mnie nie było ;) dla mnie zbawienna jest kąpiel :) fajnie że ok u Ciebie wszystko :D

reklama
Maja ja mam tylko dla Oliwiera na razie literki ale z gipsu już pomalowałam i tylko przymocować na taśmę :) ale o wiele bardziej podobają mi się literki z materiału ale chyba koszt będzie spory. Się zobaczy ;)

Weruś Jak to mówią nie znasz dnia ani godziny :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry