reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Maja ja mam tylko dla Oliwiera na razie literki ale z gipsu już pomalowałam i tylko przymocować na taśmę :) ale o wiele bardziej podobają mi się literki z materiału ale chyba koszt będzie spory. Się zobaczy ;)

Weruś Jak to mówią nie znasz dnia ani godziny :p

Hehe dokładnie :-) :) , ale chcę dotrwać do 5 stycznia. Wtedy mam wizytę u Gina... Dziś mi przyszły koszule, jutro rano dopakuję i finito! :biggrin2:

reklama
maja- pięknie, a te literki cudne, pięknie Ci wyszły

My dziś z Emilem na wizycie patronażowej u pediatry byliśmy i ładnie przybiera. Ma już 2640 g, więc 200 g więcej od wagi urodzeniowej :D Poza tym, że jest z pogranicza dojrzałości (pocz 37 tyg), to pani doktor wystąpi o refundację szczepionki na pneumokoki i może będzie darmowa. A tak za 4-5 tyg szczepienie mamy pierwsze, ale biorę darmowe, do tych ileś tam w jednym nie mam zaufania. Córkę też darmowymi szczepiłam

betina- co w domu, to w domu. No w szpitalu to zawsze się człowiek chory czuje, szczególnie jak co chwilę jakaś położna zagląda (u mnie były niektóre bardzo miłe i często zaglądały, na pewno na początek i koniec zmiany i pytały czy czegoś nie trzeba)

I ja po wizycie, córa dobiła do 3 kg, położna powiedziała - karta ciąży się kończy, trzeba rodzic ;) Także czekamy do stycznia i chętnie za parę dni się rozpakuje, jeśli nie to 9 stycznia na oddział

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Eh to termin masz identycznie jak ja. Czuje, że u mnie koniec już blisko. Hubcio się wierci chyba chce się przywitac:))

Martusia ciekawe na kiedy będziesz mieć termin. Może jeszcze z tydzien?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry