reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems zabiłeś mnie tym nacflurrry, ale bym zjadła!!!!! Generalnie mam ochota na cos zimnego i mokrego a tu narazie szlaban;)
Juz niedługo :D
No ja oczywiscie pierw zjadlam a teraz sikam tableki kalorii z maca zeby jakos w dziennym bilansie tego loda " zgubić" hahaha człowiek do konca zycia taki juz bedzie - kurde ale ci zazdroszcze juz po drugiej stronie no Jagódka :)

reklama
PoZatym jedyny Mac w okolicy jest 50 km ode mnie wiec ogolnie pojechaliśmy zeby BMW ruszyc zeby na pewno odpalił na porodówkę hahahh bo od kiedy jestem na zwolnieniu używamy tylko toyoty a BMW diesel a -20 jest trzebabylo przegonić i ruszyc fure

Vivienne ja mam termin na 12 i tez przezywam ze mogloby sie juz zaczac.. i dlatego dzisiaj z mezem cos dzialamy ;P bo przez cala ciaze byl zakaz i niech sie dzieje co chce ;) chociaz sie boje bo to tak troche jak bym sama sobie fundowala taki bol a przeciez i tak mi sie nie minie :)

Vivienne ja mam termin na 12 i tez przezywam ze mogloby sie juz zaczac.. i dlatego dzisiaj z mezem cos dzialamy ;P bo przez cala ciaze byl zakaz i niech sie dzieje co chce ;) chociaz sie boje bo to tak troche jak bym sama sobie fundowala taki bol a przeciez i tak mi sie nie minie :)
Ja na 13 :)
To cisniemy moja droga !!

Hej dziewczyny, chcialam sie tylko pochwalic moim szczesciem [emoji5]️ dzisiaj o 11.09 urodzilam przez cc, 3250 g i 10/10.
ImageUploadedByForum BabyBoom1452090959.372002.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452090959.372002.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452090959.372002.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 248
Mnie strasznie bolało, gdy z mężem sie mizialismy przed porodem. Czulam sie jak dziewica panna. U Was też boleśnie ?

Emenems, przecież pupa rośnie, bo woda się zatrzymuje w organizmie :) tego się trzymajmy :)

reklama
Mnie strasznie bolało, gdy z mężem sie mizialismy przed porodem. Czulam sie jak dziewica panna. U Was też boleśnie ?

Emenems, przecież pupa rośnie, bo woda się zatrzymuje w organizmie :) tego się trzymajmy :)
Kochana ja tak mam zawsze :) ja z tych jestem
ImageUploadedByForum BabyBoom1452091867.635634.jpg

Ja z wyboru nie jem takich rzeczy ;) wole sama sobie zrobix jakies ciastka owsiane bo panuje nad skaldem :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452091867.635634.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452091867.635634.jpg
    137,4 KB · Wyświetleń: 245
Do góry