Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie strasznie bolało, gdy z mężem sie mizialismy przed porodem. Czulam sie jak dziewica panna. U Was też boleśnie ?
Emenems, przecież pupa rośnie, bo woda się zatrzymuje w organizmietego się trzymajmy
![]()
Ulicha przy tej cholestazie mialas cesarke i wczesniej mialas ciaze rozwiązana? Bo ja juz sama nie wiem co mnie czeka, co lekarz to inna opinia
Same kwasy zolciowe mam 20 a te proby watrobowe to jedne okolo 100 a drugie 44. Juz raz na to lezalam tydzień, ale teraz sa wyzsze niz wczesniej i jutro mnie klada i będę juz do porodu, tyle ze ja w pakiecie mam jeszcze cukrzyce ciezarnych z insulinka i trombofilie, a to wszystko powoduje duze problemy z lozyskiem. Boje sie o tego mojego malucha i mam nadzieje ze mi wywolaja teb porod a nie beda czekac do terminu porodu
Ja chce jutro hahahh ale to rylko życzenia a zadnego zwiastuna nie mam :/Bryza gratulacje.
To która jutro rodzi?Bo jakoś tak mi się wydaje,że codziennie jedna się rozładowuje.
Coś Martusia się nie odzywa ciekawe jak tam?