Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do tego trzęsienia z zimna tak jest przed porodem mnie dzień przed porodem tak telepalo że głowa mała pod kołdra leżałam szlafrok jeszcze na nią a mi dalej zimno było.... A na drugi dzień za to się pocilam a w nocy skurcze i bachJa mu sie juz poplakalam w gabinecie, juz mi tu na psychikę siada, i jak tu potem nie miec depresji po porodzie.
Jeszcze na to wszystko w nocy dostalam takiej goraczki ze trzeslam sie jak gslarets i ledwo doszlam do dyzurki, a te pindy zmierzyły temperaturę czolowo i mislam 36,7 gdzie mówię ze czolo to ja mam zimne a reszta ciala gorąca i zmierzyly cisnienie s tam 157/129 i jaka decyzja... napewno sie zdenerwowalam i daly mi lek uspakajacy. Tak o 12 w nocy obudzilam sie zdenerwowana, do 4 rano organizm sie regenerowal, ze wstałam cala mokra.
Jak zacznie się porod to bede sie meczyc po tym wszystkim kilkanaście godzin i i tsk zrobia cc. Wczesniej chcialam rodzic naturalnie ale nie w taki sposob![]()