reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Wlasnie padam spalam rano 2h i ona csly dzien przespała a ze to szpital nie miałam jak s sumie potem powrot do domu i teraz aktywna noc przed nami ... Maz mnie rano zmieni to sie wyspie bo w nocy je co chwila a w dzien nie wiec niestety ja pierwsza czuwam

Witam dziewczyny :)

Nie jestem styczniowa mama, za to przyszła lutowa. Domyślam się ze juz cześć z Was się rozpakowala, oczywiście gratuluję :) i dlatego pomyslalam ze na Waszym forum zadam jedno pytanie, mam nadzieje ze Wam to nie przeszkadza. Jak coś to mnie zugnorujcie a ja się szybciutko stąd wymiksuje. Pytanie dotyczy mam karmiacych piersią. Czy będzie mi niezbędny laktator? Czy potrzebowalyscie go już w szpitalu czy może później albo wcale. Przy pierwszej corce 9 lat temu dostałam w prezencie dwa laktatory i faktycznie kilka razy użyłam ale nam taką amnezje ze juz nie pamiętam czy faktycznie potrzebowałam czy tylko dlatego ze juz byly to uzylam. Proszę o Wasze opinie i z góry dziękuję.

reklama
Magdalena gratuluję i łatwego porodu życzę :) jest szansa ze laktator nie będzie ci potrzebny, ja użyłam w szpitalu raz, jestem prawie 2 tyg po porodzie i od tamtego czasu nie był mi potrzebny

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry