reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
niuniolek- a jak to rozpoznałaś, że ci się rozeszły?

maja- kurczę nie za wesoło. Oby szybko dziadostwo zniknęło i rana się ładnie goiła

ilo- mój młody śpi z nami w łóżku, a w dzień najczęściej u tatusia na klacie lub w leżaczku

Mycha- gratulacje

Simka jak sobie radziła z katarek u Emila? U nas też Marysia przyniosła go z przedszkola i walczymy. Moja kruszyna ma dopiero 2 tygodnie ciągle odciagam fridą i aplikuje wodę morską. Rano zadzwonię do pediatry,a póki co mała jedynie śpi jedynie w pionie na mojej klacie, czeka nas bezsenne noc.

Simka jak sobie radziła z katarek u Emila? U nas też Marysia przyniosła go z przedszkola i walczymy. Moja kruszyna ma dopiero 2 tygodnie ciągle odciagam fridą i aplikuje wodę morską. Rano zadzwonię do pediatry,a póki co mała jedynie śpi jedynie w pionie na mojej klacie, czeka nas bezsenne noc.
Tez to miałam dzis sie zbuntowałam - wiecej milosci w dzien a w nocy razem sle mała w dostawce, wysłałam meza na dol do goscinnego bo jego podejscie doprowadziło do ryku 5 godzinnego wczoraj.
Użyłam smoczka chociaz nie chcialm to od 20 do 24 było ciagle wkładanie i głaskanie itp. Bo tak go by ns cycku wisiała wiec pierw nakarmiłam zeby wiedziec ze to nie to ( bo jak leży ns klacie o tej porze to głodna nie jest ) kwiliła troche troche bunt troche sie poddała - trwało to 4 godziny po czym o 24 ja nakarmiłam i ( odpukac!) spi do teraz - dla mnie to mega sukces bo to pierwsza noc taka....spi spokojnie. Wlasnie sciagnelam 80ml z cyckow i niech ona jeszcze spi to koło 5 js obudze jakby nie obudziła sie na karmienie.

Musisz probowac zeby i miała milosci i bliskości ale jednak zebys mogła spac .... Ja zrezygnowałam z siedzenia s salonie z nia klatce bo to sie tsk nie da długo, wiec od 20 w sypialni to zawsze mozna nawet 30 minut wykorzystać jak dziec przykima

Milenia gratulacje!:)

Ej mojemu też w nocy najlepiej śpi się w pionie na mojej klacie. Jak odkładam do łóżeczka to miauczy. W dzien jest ok, śpi w łóżku albo w wózku. A poza tym wydaje jeszcze takie dziwne dźwięki.. jutro wizyta u pediatry. Cieszę się bardzo, o wszystko wypytam. Te nocki mnie wykoncza.

reklama
Betiboop to ja z kolei się trzęse na myśl o wizycie u pediatry, tak mi się nie chce że gdyby nie skierowanie na bioderka to bym chyba nie szła ;p

Milenia gratulacje :)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry