Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja dostałam skierowanie do szpitala.
Ja woda i płatkami i jest ok.Ją karnie piersią. W ogóle jakoś boje się karmić butla bo małemu się nie odbija i zaraz ulewa i boje się że się zakrztusi. A pupke czym wycieracie?ją do tej pory chusteczkami i od czasu do czasu kremem babydream ale widzę że ta pupa zaczerwieniona i nie wiem czy wodą sama przemywać.. Jak tam u Was jest?
Ja małemu jak ma zaczerwieniona pupke sypie pudrem albo smaruje kremem Nivea na oparzenia i podrażnienia i jest ok. Właśnie mój mały od wczoraj ma rozwolnienie... I po posiłku robi kupke odrazu martwię się trochę a lekarza mam dopiero w środę...Ją karnie piersią. W ogóle jakoś boje się karmić butla bo małemu się nie odbija i zaraz ulewa i boje się że się zakrztusi. A pupke czym wycieracie?ją do tej pory chusteczkami i od czasu do czasu kremem babydream ale widzę że ta pupa zaczerwieniona i nie wiem czy wodą sama przemywać.. Jak tam u Was jest?