reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
W poniedzialek o 20:17 urodzil sie Leo 3950g dlugosc 59.jak zwykle z problemami i cc.Rano bylam na ktg w przychodni,zero skurczow,lekarka powiedziala ze nie ma co dalej czekac i dala skierowanie szpitala na wywolanie.Pojechalam do szpitala,tam tez na ktg nic,kazali zgłosić się we wtorek na oddział.Ztego wszystkiego pojechaliśmy na gyros.Siedze sobie w restauracji i się zaczelo.a bylo to o 14 o 17 pelne rozwarcie męczyli mnie do20 aby wreszcie stwierdzić ,ze położenie poprzeczne i robimy cc.Jutro wychodzimy do domu.

Ilo gratulacje! Ale Cie wymęczyli biedna. Dużo zdrówka dla Was :)
A u mnie nadal walka z karmieniem. Mała ma 17 dni i nie wiem może łącznie z 4-5 karmiona piersią. Przez rany na brodawkach cały czas odciagam pokarm i podaje butelką, 2-3 razy podaje mm zależy od dnia bo nie jestem w stanie aż tyle odciągnąć. Dzisiaj znowu gorączka, pierś boląca chociaz miękka, wykończę się. Chyba jednak zrezygnuje z naturalnego, tylko poczekam jak mała będzie miała miesiąc.
Marysia z przedszkola przyniosła katar i od niedzieli męczymy się z zatkanym noskiem u Łucyjki. Nie ma nic gorszego niż jak coś dolega dziecku. Oby tylko na katarku się skończyło. W poniedziałek byłyśmy u lekarza Mała przybyła już 400 gram dokładnie w dwa tygodnie więc całkiem nieźle.
Miłego dnia, pozdrawiam

I niestety my od kilku dni meczymy się z katarem,krople sól morska frida i inhalacje. Ale ciężko to idzie. Poza tym pochwale się że mały na moim mleku w 2 tyg przybrał 700 g ale wisi na mnie cały czas. Wczoraj zabrakło mi pierwszy raz mleka i musialam dokarmiac mlekiem modyfikowanym

Maja u nas to samo. Właśnie problem brzuszkowy nas nie opuszcza. Hubcio już od wyjścia że szpitala przybrał 800g:)) tez tylko na cycku ale je non stop!! I się pręzy biedny..

Ilo 700 super!
Jakich kropelki używasz na katar? Inhalacje tylko z soli fizjologicznej? Ja używam maść majerankową, wodę morską, olbas i fridą ciągle.
Maja to super że masz pomoc :-)

U nas kolki... Ale espumisan zaczyna działać :-) mały przybiera tygodniowo 300g :-) tylko od 2 dni ma jakąś wyspke nie od mleka. Jak do jutra nie przejdzie musimy iść do lekarza bo kazał 2 dni poobserwowac i dawać wapno. Ale mam złote dziecko bo wgl nie płacze :-) tylko sobie gaworzy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry