reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
U nas już kolka na całego. Noc i dzień się meczymy. Mały nie może usnac a śpiący jak cholera. Lekarz kazał podawać espumisan delicol i dicoflor. I rurki na odgazowanie. Na razie zero rezultatu:( mały ciągle się wygina a brzuch twardy jak kamień..

U nas już kolka na całego. Noc i dzień się meczymy. Mały nie może usnac a śpiący jak cholera. Lekarz kazał podawać espumisan delicol i dicoflor. I rurki na odgazowanie. Na razie zero rezultatu:( mały ciągle się wygina a brzuch twardy jak kamień..
Mojemu podawałje espumisan od środy przy każdym karmieniu i dopiero dziś w nocy zaczęło działać jak należy :-)

A w ktorej dobie zycia sie zaczęło ?
Zmieniłaś cos s diecie ? Czy to niezależne ??

Wydaje mi się, ze około 15 doby. I z każdym dniem coraz gorzej. Ja przy każdym karmieniu podaje ten delicol a espumisan 2x na dobę po 10 kropli. Nic nie zmieniłam, mały je lapczywie i łyka powietrze.

Nie może być ze złego jedzenia. Pokarm matki wytwarza się z krwi a nie treści pokarmowej. Co najwyżej może być jakiś alergen np czekolada jest silnie uczulajaca. Ale to zazwyczaj objawia się wysypka. Nie trzeba jeść kurczaka gotowanego non stop. Wystarczy w miarę zdrowe odżywianie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry