reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja dzisiaj mojemu zrobilam długą ciepła kąpiel plus ja pije 3 razy dziennie koper plus mały dostaje ulgix 3 razy dziennie. Nie chce zapeszac ale mały jest tak spokojny i śpi jak suseł. Aż się boje że coś mu dolega :) 3 h spał nie mogliśmy go z mężem dobudzic,teraz zjadł i znowu śpi. Więc nie wiem co miało na niego taki dobroczynny wplyw

Dziewczyny u nas szpital po całości. Chłopaki na sterydach wziewnych, jak Michałkowi się do pon nie poprawi to czeka nas szpital - kaszel, katar, flegma w prezencję od starszego brata :(

Do ściągania gluta to polecam katarek do odkurzacza albo sopelek. Rewelacja.

Bóle brzuszka jeśli są to zazwyczaj od witami, od nałykania się powietrza, od źle dobranego mm. Pokarm mamy tworzy się z krwi nie z treści żołądka - ja jem wszystko, niekoniecznie zdrowo czasem bo nie mam czasu gotować a mały z brzuszkiem ok. Tylko jak nie odbije to się denerwuje trochę.

No to chyba już wszystkie rozpakowane, styczeń zamknięty na 100 % ;)

Ilo jaki ten koperek pijesz? U nas bóle brzuszka cały czas. Ja jem zdrowo i delikatnie. Piję melisę i rumianek. Daję espumisan i acidolac...
A mały ciągle się spina i cierpi. Może ten koper pomoże...

Juti koper włoski w saszetkach do parzenia. Nie wiem czy to pomaga czy po prostu mały ma dobry dzień. Znajomi którzy maja małe dzieci mówią żeby się za bardzo nie cieszyć, 3 dni spokoju a później znowu tydzień kolki.. Zobaczymy jak będzie.

Ja dzisiaj mojemu zrobilam długą ciepła kąpiel plus ja pije 3 razy dziennie koper plus mały dostaje ulgix 3 razy dziennie. Nie chce zapeszac ale mały jest tak spokojny i śpi jak suseł. Aż się boje że coś mu dolega :) 3 h spał nie mogliśmy go z mężem dobudzic,teraz zjadł i znowu śpi. Więc nie wiem co miało na niego taki dobroczynny wplyw

to ulgix jest tez dla takich maluszkow? :O

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry