Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obstawiam womar albo babybjorn ;p
Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka
Ja mam zajebistrgo proboszcza a raczej rodzice bo to u nich - rozmawiałam z nim przez telefon i mowie dziecko z in vitro maz po rozwodzie my slub cywilny a on " czyli państwo nie przystępują do komunii" hahahah dobryWasze maluchy miały juz chrzest ? My planujemy po świętach zrobić ale tez sie pewnie zejdzie bo u mnie w parafii mam takiego proboszcza ze robi problemy a ja nie chce chrztu tu u mnie w parafii ... Koleżanka tak samo chce w innym kościele a tez należy do tej parafii co ja to nie dał jej zgody proboszcz ...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Boze jaka ona dluga jestMoja jak kicha to mnie zapluje
A ja sie ciesze bo nosek oczyszcza przy tym.
Moja tez duza - a ja myslalm ze ona malutka a oststnio poszłam na spotkanie mam ze stycznia i lutego u nas i moja nie najmłodsza a najwieksza! Reszta tskie mikrusy straszne.
Teraz ma z 60 i 5300
Na tym zdjeciu z dzis z corka koleżanki starsza o dzien
Zobacz załącznik 751278
Oczywiscie śmiałyśmy ze durne matki z nas [emoji16]
No mały wiking mi rosnie [emoji23]Boze jaka ona dluga jest![]()
![]()
Jejku !!! Tez bym chciała takiego , u nas to by od sztabów pewnie zaczął wyzywać ze to nie po bożemu Hahah moja koleżanka samotna matka i urodziła dziecko będąc nie pełnoletnia omówił jej chrztu bo ona nie ma faceta bo dziecko nie ślubne bo urodziła jak była młoda i powiedział ze absolutnie nie ma na co liczyć a zgody jej dać nie chce do innego kościołaJa mam zajebistrgo proboszcza a raczej rodzice bo to u nich - rozmawiałam z nim przez telefon i mowie dziecko z in vitro maz po rozwodzie my slub cywilny a on " czyli państwo nie przystępują do komunii" hahahah dobry![]()
Zero problemu - nawet moja kolezanka ma problem z załatwieniem zaświadczenia o możliwości bycia chrzestna bo tutaj ksiądz jej wystawił po norwsku zaświadczenie o bierzmowaniu i to służy jako pozwolenie ... S ksiądz mowi ze juz mamy nie kombinować ze skoro mówimy ze ona moze byc i moze do komunii przystąpic( ksiądz poprosił ze skoro rodzice nie moga to niech chociaz chrzestni) to on nie widzi powodu zeby nam nie wierzyć.
A do tego wymyśliłam sobie w srode na 12 chrzciny po świętach i zero problemu![]()
No pomyliłam sie bo obudził mi sie 4.40 :-) zjadł i bedzie spał do póki mąż z nocnej zmiany nie wróci to tak Ok 8 bo jak usyszy tatę to wstaje zawsze :-)Ja bym chciala ochrzcic we wrzesniu, ale zobaczymy...
Ja mojego ubieram w body jakis sweterek, rajstopy i spodenki i kocyk i kolderka w wozku. Tylko to, bo tutaj w Hiszpanii to 17/18 stopni teraz jest najmniej.
Niuniolek do 6???? Suuuuuper![]()
![]()