reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Jutro wam wyślę bo mam w wózku w piwnicy a mieszkam na 3 pietrze

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ej kurde u nas było ledwo +5 a wiało że nie czuć było więcej jak 0 bo zmarzlam w grubszych spodniach, brakowało mi szalika :(

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Karolask poza mt i wisiadlem to moze byc jeszcze bondolino, Tula, Boba, emei, hybryby i wszystko inne. Nie strasz dziewczyny ;-)

Co do ubierania popieram. Moj starszak od malego byl ubierany tak jak ja i teraz nawet tego nie potrzebuje ;-)

Ej ja też pajac sweterek kombinezon i jeszcze gruby koc i pokrowiec na wózek, ale u nas też zimno brrr wiatr straszny. Ja w płaszczu zimowym.. Karolka a Ty mieszkasz w PL?

Ja mam tak samo ze jak widzę ze jest kiepska pogoda nie ma słońca nawet w sumie jak jest to go ciepło ubieram pajac sweterek ciepły koc okrycie a on i tak zawsze sie odkrywa w sumie to jak na zimę ale jeszcze go nie przegrzałam tak samo sie boje ze znów mi zachoruje bo jak miał kilka tygodni męczyliśmy sie z wirusem z dobre 2 czy nawet 3 tyg :-/

Moja jak kicha to mnie zapluje :D
A ja sie ciesze bo nosek oczyszcza przy tym.

Moja tez duza - a ja myslalm ze ona malutka a oststnio poszłam na spotkanie mam ze stycznia i lutego u nas i moja nie najmłodsza a najwieksza! Reszta tskie mikrusy straszne.
Teraz ma z 60 i 5300
Na tym zdjeciu z dzis z corka koleżanki starsza o dzien
ImageUploadedByForum BabyBoom1458329439.869083.jpg

Oczywiscie śmiałyśmy ze durne matki z nas [emoji16]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1458329439.869083.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1458329439.869083.jpg
    174,9 KB · Wyświetleń: 395
Szybko dzieci rosną w oczach :-) mój maż juz narzeka jak wchodzimy na 3 piętro z małym ze mu ręce mdleją hehe bo rafalek juz z 7 kilo wazy kawał chłopa :-) teraz go ledwo dobudzilam zjadł na śpiocha 100 ml i odpłynął hehe mam nadzieje ze do 6 mi pospi :-)

reklama
Wasze maluchy miały juz chrzest ? My planujemy po świętach zrobić ale tez sie pewnie zejdzie bo u mnie w parafii mam takiego proboszcza ze robi problemy a ja nie chce chrztu tu u mnie w parafii ... Koleżanka tak samo chce w innym kościele a tez należy do tej parafii co ja to nie dał jej zgody proboszcz ...

Do góry