reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mam to samo wczoraj jak przebierałam je to połowa nie noszona a za male

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja nie mam dużo. Nie lubię zbieractwa, piore na bierzaco zazwyczaj w rękach. Mam kilka pajacy po domu, to mi najbardziej odpowiada i trochę jakiś sweterkow spodenek. Szkoda by mi było właśnie tych nie noszonych:)

niuniolek moje chlopaki maja wiecej ubran niz ja :p no ale ich jest dwoch... co kilka tygodni to przebieram, bo mam po starszaku i tylko wybieram co juz dobre. Do tego dochodza za male na Antka, za duze na Antka, za male na Szymka a za male na Antka i za duze na Szymka bo kupione na zapas :pdo tego jeszcze milion czapek, chustek, skarpetek ktore nigdy nie maja pary itp. Ubranka to ja mam wszedzie :p i buty. Adidasy, botki, kaloszki i ciul wie co jeszcze :p Mlody troche wyrosnie to zaczne to wyprzedawac ;-)
Tych najmniejszych akurat nie mam duzo bo to bez sensu. Teraz liczy sie wygoda ;-)
dobrze ze starszak juz tak szybko nie rosnie ;-)

A my od soboty w szpitalu :frown:.Leoś dostał gorączki są jakieś małe zmiany w oskrzelach.Furczy jak go rano osluchuja potem nic nie słychać to mówią że jutro do domu ,a następnego ranka znów furczy.

reklama
Do góry