Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mnóstwo zabawek i tych do kąpieli też mamy w tesco ale w smyku czy czymś takim myślę że spokojnie będzie Marysia dostała taka rybkę i mimo z Avon więc skoro tam mają to w smyku tym bardziej
Mój jak miał roczek uwielbiał książeczki wszelkie a najbardziej z traktorem na farmie. Uczył się odgłosów traktora, zwierząt itd. Do dzisiaj ja mamy tylko już 100x sklejona [emoji16]
Dzień dobry :-)
Potwierdzam książeczki dla roczniaka to hit ;-) mój starszak miał taką ulubioną z Rossmana do kąpieli, uwielbiał ją. Ależ była tragedia jak ją przegryzł, trzeba było natychmiast zakupić nową ;-) fajne są też takie serie, z pojazdami, zwierzakami itp. Takie małe w twardej oprawie.
Emenems czemu przestalas karmić? Jeśli można spytac
Wasze dzieciaki naprawdę lubią leżeć na brzuchu? Mój mały serdecznie tego nie znosi i nie da się go zachęcić, zabawki grające, kolorowe grzechoczace, czarno-białe książeczki nic nie pomaga. Wytrzymuje 3 minuty i placz
Mój mały polubił jak go kładę na brzuszek strasznie sie cieszy i sobie gada ogłada wszystko do okoła i dzis prawie mu wyszedł przekręt na boczek [emoji23]